Vot diegabikši redzēsim kad zandarti sāksies tad tai tirināšanai ir maktena nozīme tikai netiriniet nipareizi var sanākt fušieris tad jau labāk pie meičām.Ļoti labi redzams kādu intresi izrāda fišas uz spēli.:DDDDDDDDDD
bums,nofilmē to tirināšanu un ieliec CL,un mēs ar Viepli un Griezēju varēsim virtuāli tirināt Tev līdzi:)
Bumsi, īsi sakot, tu vari vērot savu tirināšanu ekrānā, ja?
:)))
tas ir verķis ar kuru var noteikt zivju atrašanās vietu ziemā.Tas ir labākais variants zivju meklēšanā pie nekustīga eholota.Ziemā ieliekot eholotu āliņģi viņš rādīs labākajā gadijumā kādu zivteli.un taisnu strīpu ar kuru būs atzīmēta grunts un viss Flotera režīmā eholots uzrāda pat bļitkas spēli un zivs atrašanās vietu aliņģī Ieliec You tubē floter un papēti
kas tas pa zvēru-floters?
šovakar biju patīkami pārsteigts Ņemoties ar eholotu atradu ka viņā iekšā pat ir floters Urja gribēju jau no Cabelas sūtīt ,bet izrādijās ka jau ir mājās Kā es nebiju piefiksējis Laikam būšu bijis dzēris.

njā,vietām ir tā....bet ne visur...kaut ko jau piemānīt var
Es biju 1 bāzē ieborēju un aizbēgu voņa kā bubliskā ķemertiņā

ornitologu pusē gan ruduļus velk..:) ūdens bik zem potītes...
Vieplīīīī'tu beidz tos foreļu pieliecienus un piesitienus :DDDDDD

faLLen
Engurē ir ,kā trakā mājā Duris bez atslēgām.Džeki šodien bijā ķūļos .ūdens lidz autiem. Nospļāvās un aizvilka uz Tosmāri Rezuļtat neizvesten :)))
...tur nu gan Tev tainība!! :))
Toties tēma ir "... par visu ko".
:))
a man likās,ka saits par zivīm un makšķerēsanu, a Jūs jau"lielajos" iebraucāt!!! :))))
cik tad kukaiņus esi tuējusi? :D
par to rīta kukaini bij labs..:D
Es skatos ka visas zivis jau būsiet izvilkuši , man tik atlik meičas :))
Rolio tu neslimo vēl visas zivis un visas meičas nav paņemtas.:DDDDDDDDDDDDD