Viepli, pavasaris nav aiz kalniem:)driiiz buuus sveetki ariii uz Tavas ielas:)
Nu tad vismaz sāks noplūst.
:DD
pēc nedēļas ūdeņi var arī nenostāties:DDD
Jurčik, tiko upes būs vaļā, pēc nedēļas, kad ūdeņi nostāsies, es nelietīgi, nevienam nesakot, aizbraukšu un noķeršu. Un pēc tam nerakstīšu copes atskaiti.
:)))
viepli-ilgi jaameklee kompiii:D:D:D-bet gan jau
Paganel- tas labi ka ne man vienigajam nav normalas copes:(
ashukaini-neesi jau vienīgais.tāpēc jau nevajag raudāt.arī mūsu miskastē reiz iespīdēs saulesstariņš:DDD
Ašukaini, tu labāk profila bildi ieliec.
:))
kaaadi taalredziiigi plaaani!:D:D:D
ja taa keras kaa tagad man no ledus-ta jau es ar labaak gribu ar vasaras piiickaam....
Griezēj, ZG aprīlī tirinās, a mēs glauni spinerēsam.
:)))
Griezēj, uz pavasari neceri! :))) Es, vēl visu aprīli tirināšu! :)
Mazinaa, nekaitini, ja!
Man arī vasaru gribas tā, ka acīs cērtas :)))
Es ar ziemā necopēju.
....nu jā - tagan ir,bet uz copīti šā vai tā dikti jau gribas... Un gaļiņas smarža uz grilla sen jau nav justa... Mmmmm!!!!
mazinnaa;pie krāsniņas pasildies,visas makšķeres pārbaudi,aizej līdz bodei un sapērc nepieciešamo paiku(sāli,cukuru,sērkociņus un tt).Kad sāks kust,tad pāris nedēļas jau nekur bez laivas netiksi.Plūdiem jau pat armija gatavojas!
....un vispār... vasaru gribu - makšķerēt.... sagaidīt nevaru.... a Vēl tikai snieg un snieg... :(
Dziļi šaubos, bet varbūt arī kļūdos, ka kāc no šejienes (CL) lietotājiem, tādu ir lietojis.
Ja tas Excalibur, ir tas pac brends, kas voblerus ražo (no Pradco grupas), tad noteikti aukla ir salīdzinoši dārga. Tas ir tikai minējums :)))))))))
Ko eksperti teiks par šo auklu ?
Excalibur® Silver Thread Fishing Line 12Lb
Liepajniekiem : Vai copejot aiz tilta der parasta Ezera licenze ?? cik atceros shi maksaja 50 sant Diena !
Sapratu - pārsauc bildi par JPEG un vēlams ne lielāku par 150 kb un vajadzētu visam notikt
Es ieju sava profila pievienot bildi un tur nekur neredzu skaties seit :S