ir,ir,special for bum...:D
Klausoties Muzikālo banku, secināju ka Bumam ir veltīta
dziesma. Pa radio jau bija dzirdēta, bet tā īsti nebiju ieklausījies dziesmas nosaukumā!!
Jaunie copmaņi, labāk izlasiet kādu grāmatu, pieņemeities gudrībā, nevis te stulbi piespamojiet topikus! Tie kam domāts, gan jau sapratīs!
jā ,vienīgā definīcija-rīks un āķu skaits.vispār pagrūti iebraukt izmaiņās.tāds neliels juceklis iestājies.laiciņu atpakaļ tēmā"noteikumi"viens čalīts uzdeva jautājumu par spiningošanas aizliegumu.neviens tā arī neatbildēja.gribēju jau uzrakstīt tradicionālo penteri ,taču nolēmu vispirms palasīt.manā sapratnē sanāk,ka pavasarī darbojas tikai liegums uz sugu.protams ņemot vērā citus aizliegumus.
man tas pats
es jau domāju ka netā vaina!
dažas sekundes iet un tad nosprūst, nesaprotu kāpēc tā?
JanKa_K. Iet bet tikai man ar 2Mb ir par maz. Varbūtvisi sāka bobardēt un liela noslodze. Pamēģināšu Vēlāk.
PALDIES
Par to telviziju datora. Lejupladejiet sho failu
http://www.failiem.lv/down.php?i=llpmur&n=TV.rar tad jums uz datora vajadzigs winrar ( taa ari google ierakstiet.) lai extract sho failu. Tad kad tas ir izdarits ieejiet tani mape TV un Russian atdodiet "Ohota i Ribalka" un spiediet open whit vlc player ( ja nav google atrodiet un lejupladejiet. Itkaa visam jaiet.
7m garš teleskops ar šimano spoli-tādu tu domāji Nav Latvijas MN makšķeres definīcija. Ir rīku un āķu skaits.
Ja vari atrast tad lūdzu iemet definīciju:-)
ješka
tad izlasi definīciju,kas ir makšķere!
par to rokā turēšanu esot tā-makšķerēšanas rīks.atstājot jābūt makšķerei.ūda kā tāda esot liegta!cik variantu,tik likumu,kā jau LV.:)
urmaas
nekas tamlīdzīgs nav:-)
ja nemaldos tad definēts - ir jābūt pludiņam.karogs tā ir brīva izvēle!
Nekur nav minēts ,ka jābūt karogam- nekas nekur nav definēts ;) Vienmēr ir vērts mēģināt ;)
vai kisezera ir verts meginat likt udas?
Par tie karogiem man gan liekas ka jabut
Nekur nav rakstīts ka obligāti karogam jābūt
a tam divam jabut ne talak ka 50m?