atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

copmanis182 19.01.10
asarus gribu,un līdakas,varbūt kādu zandarteli vēl....a ja es vinju iemīlu,un viņa mani piekrāpj?ar izturību?varbūt nevar mani turēt:D:D:D:D:D:D
bums 19.01.10
Te neiet runa par fobiju bet par maksimālās peļņas gūšanu Letāk paņemt dārgāk pārdot Tik labus un kvalitatīvus kātus kādi bija Krievijā Ostankino izstādē domāju ,ka Latvijā neatrast.Un cenas bija demokrātiskas Praktiski viss bija Made in china bet ar kvalitāti Jo ir starpība vai rūpnīca ir specializējusies kātu gatavošanai vai tie tiek tīti naglu fabrikā.
bums 19.01.10
Pilnīgi piekrītu griezējam Paņem rokās jebkuru kātu un ja jūti ka tas ir tavas rokas pagarinājums un viņā iemīlies no pirmā acu uzmetiena tas domāts ir tev Pēc tam paskaties uz cenu ja nespēj celt neņem citu nemīlamu /mocīsies un ātri salūzis/ piekrāj naudu un ņem iemīļoto .Neviens tev te nepateiks kuru mīlēt kuru nē.:)))
jurciks 19.01.10
:D ko tad copman182 gribi ķert?
copmanis182 19.01.10
piekrītu griezējam,tākā ar spiningošanu nodarbojos pavisam nesen,gribētu zinat kads tad man būtu priekš amatiera labs kāts,kā sacīt normals,nju jaaa,cik vīri,tik viedokļi,bet varbūt varēšu ar jūsu atbalstu,un padomiem nonākt pie kāda kompromisa:)
Griezeejs 19.01.10
-> copman, klausoties visu padomus, kātu nenopirxi
-> bums, chinafobija vairs naf moderni :)))))
Man bija vienc baigi laps Shimano kāc (Crucial) ražoc China :P
Bet ar kātiem vispābā ir tā, ka viņam pie rokas "jāpieaug", tikai tad to spēj novērtēt. Tāpēc arī daudzi tikai "savējos" kā vienīgos labos reklamē.
gugu 19.01.10
Blaaa ka gribetos uz ziemas copi bet nav savu strumentu :(
valdins 19.01.10
ja vēlaties par velti dabūt kādu spēli par makšķerēšanu un protams ne tikai (ir arī jaunākās filmas, spēles, mūzika u.c), tad ienāciet- www.fano.lv
Reģistrācija pagaidām bezmaksas un bez ielūgumiem ;)
copmanis182 19.01.10
ej nu saproti šito ķinas ābeci...:D gribās pirkt kātu,cits saka tā,cits saka savādāk-saprast neko nevar,negribās jau nopirkt pa labu naudu kautkādu sūdu...:(
bums 19.01.10
It kā jau pareizi teica tikai ne par šie 2 brendiem/ja nav krutka/pārējie visi salmo šalmo palpo un viss cits ir ražots vienā no ķinas tautas republikas fabrikām.Šimanam arī rūpnīcas ir malaizijā tikai tad ir rakstīts Made in malaisija,Man Skotijā būvētais Daivas kāts /ar nevulgāru lietošanu/ jau kalpo 11 gadus.Japānā ražotos kātus vairums no CL lietotājiem nepirktu tieši cenas dēļ.Viss lētais gals nāk no ķīnas un varbūt Shimano kungi nemaz nezin ka ar viņu brendu tirgo novusa nūjas.:)))
copmanis182 19.01.10
man ir viens jautājums-kada ir atšķirība starp shimamo,un daiva kātu? šodien pārdevējs gudri teica ka ķip esot no vienas ražones,tikai citas firmas pārpirkušas,tā varētu būt? ķip ka abi kāti esot viens un tas pats...
Griezeejs 19.01.10
Isstās, ka www zive atdzīvojusēs :)
urmaas 18.01.10
māž,māž sinok maslo na hļeb.ja uže māžu babuška.da ti pļac ņe māžeš a kuskami kladjoš!!!:)))
bums 18.01.10
Mani mīļie ciemiņi,- šodien atgriezos no Peipusa ar dižu lomu .
Tagad to visu sagatavojis lieku galdā -;Edat lūdzu
-Nu ēdat lūdzu !
-Nu ēdat lūdzu.!
-Mēs jau ēdam-ēdam !
-Da- bitīt matos -jūs tokš neēdat bet rijat!!!
urmaas 18.01.10
padotais zvana šefam;
-darbā nebūšu,esmu slims.
šefs;
-kad esmu slims,es meņģējos ar savu sievu.pamēģini!
padotais ~pēc 5h zvana šefam;
-zini,palīdzēja!tev nu gan ir forša māja!
:)
vieplis 18.01.10
Urmaas, tu zini, par ko Kains Ābelu nosita?
:DD
urmaas 18.01.10
-vai vari paskaidrot,kāpēc jūs,vīrieši,sievietēm tik reti puķes dāvināt?!!!
-bet jūs mums alu vispār nedāvināt!
urmaas 18.01.10
-kāpēc alus ir labāks par sievieti?
-tāpēc ka alus netaisīs skandālu par to ka pajemsi vēl vienu alu!
:)))
antons12 18.01.10
gugu 18.01.10
Kipa viens ir ielicis sludinajumu ka pardod komplektu pluss vell 200 metrus pito auklu pa 40 ls

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs