atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

GatisBB 07.01.10
ješka - domāju, ka tādu bez komadas varētu būt vairāki. Pameklē domubiedrus un aiziet.
jeeska 07.01.10
Standarts man 0,08 tikai bremze jāatlaiž.
Nav jēgas, ja sporta asasakas neķer(apnika man tās sacensības-iemesls-nav komandas). Nākamā gadā nolēmu mazāku zivi par 1kg neņemt:-), kur tad vēl sacensībās piedalīties:-)
GatisBB 07.01.10
ješka - es uz Peipusu vienai makšķerītei uztinu 0.12 mm, bet tā aukla izskatījās tik resna, ka tā arī no kastes neizvilku. Man ziemā ejošākie izmēri ir 0.07 un 0.08 mm
jeeska 07.01.10
GatisBB
To Tu pateici nevietā-man 7 aizgāja kā tukšā mucā-Cēsu pils Orginal:-)
jeeska 07.01.10
Laikam labu kapteini vajag atrast:-).Zini tā būtu māksla-un ja vēl kaut kop izvilktu.
Labi, pats ar nekad nelietoju resnāki par 0.1:-)-ziemā.
GatisBB 07.01.10
Viepli, kaut Tev SMAILYFACE uz muguras taptu!
:P
GatisBB 07.01.10
Lai arī esmu Cēsu patriots, Cēsu alus man negaršo. Bauskas, Tervetes, Piebalgas, vot tā ir štelle!
GatisBB 07.01.10
Nu tauvā piesietu bleķa plāksni 2x1250x2500 ar enkuru galā raustīt jau ar nav nekāda māksla. Vajadzīgs, laikam, tikai baigais spēks - pirmkārt jau lai āliņģi izurbtu. Tas tā, lai ješka ne tikai Tevi, bet arī citus bļatkotājus patracinātu
jeeska 07.01.10
Tad jau tikai šoferis jāatrod. Lai gan man tas Užavas ne visai- Tērvetes, Bauskas Valmiermuižas jā. Ūžavas jau tikai reklāma un dažiem ieradums.:-)
vieplis 07.01.10
Jeeska, ja kas, tur ir Užavas izlejamais.
:))
vieplis 07.01.10
Gati, dabūji, ja!
:)))
jeeska 07.01.10
Tad kad paziņos par tuvāku tēmu nekā murmuļu(vai drebināšanu, tad laikam būs jāaizbrauc;-). Neuzskatu par lielu mākslu drebināt mazu sūdiņu diega galā, kurš vienalga aiziet-tas tā lai GatiBB patracinātu:-)
GatisBB 07.01.10
Kādu ksilafonu. Ja visus šā vizuļus pārkausētu metālā, laikam kādas pāris ērģeles varētu uzčinīt!
vieplis 07.01.10
Pamuldiet, ja! :))
Jeeska, auto var noparkot turpat uz ielas, jāmaksā jau tikai līdz 20:00.
:)
GatisBB 07.01.10
Ješka, vai arī šis no vizuļiem ksilafonu uztaisījis un tagad sīcim spēlē lašu-taimiņu-foreļu miega dziesmiņu. Gan jau ka kādus vārdus arī maun līdz!!!
jeeska 07.01.10
Vieplim sīkais vizuļu kasti atrada:-)
GatisBB 07.01.10
Viepli - kas ir, sabijies, ka neatbildi?
jeeska 07.01.10
Labi teikts:-). Varbūt zini kā tur ar auto novietošanu? Bija doma šodien aizbraukt, bet mirtins neadbildēja uz komentāru zivē (laikam gatavoja āķīgus jautājumus uz kurim adbildes nav), nācās alu dzert mājās un pa taustiņiem klbināt:-)
vieplis 07.01.10
Tur viss notiek korekti, savsatarpējas cieņas un sapratnes gaisotnē. Visi ir draudzīgi un atsaucīgi, jo vienu no otra nešķir optiskās šķiedras kabeļu kilometri.
:))
jeeska 07.01.10
Ir pieredze neoficālā aukles darbā, zinu:-)
Tajā krogā vispār ir interesanti, jeb visi piekožās un mēģina viens otru pārspēt gudrībā līdzīgi kā te un zivē?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs