Re ko dara grādīgā dzimtenīte - visi veči runā normālā tekstā, SUPER!!!
Nu ibio, panesās. Nāk prātā, kā Benders amerikāņiem kanžas receptes tirgoja. Tur bija pat TABURETOVKA :DDDDD
Un USAisti ar labu prātu atcerējās maigo vārdu - PERVAČ :)))))))))
Pareizi tajā lapā visu ko var sameklēt Man no tās lapas caur ekrānu sāk pat pēc kandžas smaržot :DDDDD
ja nav slinkums ieejiet www.samagon .ru !!!
guntisssd Pilnīgi pareizi bet tas ir tad kad ziema ir bargāka .Iznes brāgas katlu ārā nosaldē un pusgatavu mantu nolej nost.Bet es to tomēr pārdzenu :)))
saldējot varēja no katufeļiem mantu iegūt!:)
Viepļi a laši, laši !!!!!!!!! Tūlīt pastāstīšu recepti ,kā lašus visai ziemai var sagatavot :)))))
bums . netikai tvaicējot, bet ari saldējot!:) Tehn, procesu nepārzinu, bet manta sanākot kvalitatīvāka:)
Bums, bet man nekā nav.
:))
mlin,panesies!man jau siekala sāk tecēt:)
Viepļi Bez probļem i kompromisov Barter .!!!!!
:))))))))))))))))))))))))
āķi laba mantai ārā nedrīkst nākt.Manā jaunībā kāds breks sāka džegoties bet Veči vienā balsī sāka bļaut
-Žani !!!!! tu vem uz iekšuuuuuu !!!!!!
Klau, Bums, baigi sarežģīti. Vai varu kaukad cerēt uz gala produktu aka Black Label?
:))
Noturot ozolu mizās dabon to pašu viskija efektu un krāsu tikai process ir ātrāks jo tur viss notiek no iekšas dedzinātās ozola mucās .Skaidas arī maķenīt apsvilinu.Devu špeciem salietu baigi glavnās butelēs -neatšķīra pat skaidrā prātā.

Tikai pozicijā 3 jāliek divi fūzeļķērāji.
1 — brūzis; 2 — vāks; 3 — caurule; 4 — zmejeviks; 5 — aukstais ūdens; 6 — savācējs; 7 — aerometrs -spirtometrs; 8 — termometrs man vēl ir uz brūža manometrs
bums
tāpēc jau rakstiju ka dzen tvaicējot!!!!!!
tas ir vāra ūdeni citā kannā,no kuras šlanga pievienota štucerim kurš aiziet līdz miltu kannas opakšai.tas tvaiciņņs visu labumu patrubām aizdzen pārītī trīslitreņu.kādreiz priekš sevis taisiju.hmmmmm :)
ja liksi miltu kannu uz plīt,tad tirsā darsbs un materiāli!!!
Bums/Ko tās ozolu mizas dod?Kādreiz veci cilvēki vārīja tēju no tām pret caureju sivēniem un ne tikai.Man viens paziņa naktī pamodies-baigi kaltē,ievilcis no čaiņika to novārījumu-ta trīs dienas nekas ārā nav nācis.
Urmas sory Tu jau piji pateicis pašu galveno TVAICĒJOT
Aparāta aprakstu un rasējumu tūlit ielikšu netā .Visnozīmigākais aparātam ir fūzeļu uztvērēji Un jāseko -un velreiz jāseko temperatūras režimiem.:)))