atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Vairis30 27.11.09
Re ko dara grādīgā dzimtenīte - visi veči runā normālā tekstā, SUPER!!!
Griezeejs 27.11.09
Nu ibio, panesās. Nāk prātā, kā Benders amerikāņiem kanžas receptes tirgoja. Tur bija pat TABURETOVKA :DDDDD
Un USAisti ar labu prātu atcerējās maigo vārdu - PERVAČ :)))))))))
bums 27.11.09
Pareizi tajā lapā visu ko var sameklēt Man no tās lapas caur ekrānu sāk pat pēc kandžas smaržot :DDDDD
Marika 27.11.09
ja nav slinkums ieejiet www.samagon .ru !!!
bums 27.11.09
guntisssd Pilnīgi pareizi bet tas ir tad kad ziema ir bargāka .Iznes brāgas katlu ārā nosaldē un pusgatavu mantu nolej nost.Bet es to tomēr pārdzenu :)))
urmaas 27.11.09
saldējot varēja no katufeļiem mantu iegūt!:)
bums 27.11.09
Viepļi a laši, laši !!!!!!!!! Tūlīt pastāstīšu recepti ,kā lašus visai ziemai var sagatavot :)))))
guntisssd 27.11.09
bums . netikai tvaicējot, bet ari saldējot!:) Tehn, procesu nepārzinu, bet manta sanākot kvalitatīvāka:)
vieplis 27.11.09
Bums, bet man nekā nav.
:))
jurciks 27.11.09
mlin,panesies!man jau siekala sāk tecēt:)
bums 27.11.09
Viepļi Bez probļem i kompromisov Barter .!!!!!
urmaas 27.11.09
:))))))))))))))))))))))))
bums 27.11.09
āķi laba mantai ārā nedrīkst nākt.Manā jaunībā kāds breks sāka džegoties bet Veči vienā balsī sāka bļaut
-Žani !!!!! tu vem uz iekšuuuuuu !!!!!!
vieplis 27.11.09
Klau, Bums, baigi sarežģīti. Vai varu kaukad cerēt uz gala produktu aka Black Label?
:))
bums 27.11.09
Noturot ozolu mizās dabon to pašu viskija efektu un krāsu tikai process ir ātrāks jo tur viss notiek no iekšas dedzinātās ozola mucās .Skaidas arī maķenīt apsvilinu.Devu špeciem salietu baigi glavnās butelēs -neatšķīra pat skaidrā prātā.
bums 27.11.09

Tikai pozicijā 3 jāliek divi fūzeļķērāji.

1 — brūzis; 2 — vāks; 3 — caurule; 4 — zmejeviks; 5 — aukstais ūdens; 6 — savācējs; 7 — aerometrs -spirtometrs; 8 — termometrs man vēl ir uz brūža manometrs
urmaas 27.11.09
bums
tāpēc jau rakstiju ka dzen tvaicējot!!!!!!
tas ir vāra ūdeni citā kannā,no kuras šlanga pievienota štucerim kurš aiziet līdz miltu kannas opakšai.tas tvaiciņņs visu labumu patrubām aizdzen pārītī trīslitreņu.kādreiz priekš sevis taisiju.hmmmmm :)
ja liksi miltu kannu uz plīt,tad tirsā darsbs un materiāli!!!
aakkis 27.11.09
Bums/Ko tās ozolu mizas dod?Kādreiz veci cilvēki vārīja tēju no tām pret caureju sivēniem un ne tikai.Man viens paziņa naktī pamodies-baigi kaltē,ievilcis no čaiņika to novārījumu-ta trīs dienas nekas ārā nav nācis.
bums 27.11.09
Urmas sory Tu jau piji pateicis pašu galveno TVAICĒJOT
bums 27.11.09
Aparāta aprakstu un rasējumu tūlit ielikšu netā .Visnozīmigākais aparātam ir fūzeļu uztvērēji Un jāseko -un velreiz jāseko temperatūras režimiem.:)))

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs