Paldies par padomu!
Ne asakas!
ARCHA
Vajag visus Tavus komponentus, bet taisi tikai ciet tā, la peles netiek klāt, teiksim metāla traukā.
Man pagājušo ziemu sukas nakteņus izlasīja.
Un kā ar piedevām, lapas, zāli vai zemi? Ja aiztaisīšu spaini ciet viņas nenoslāps?
ARCHA
Trauku vajag pēc iespējas lielāku, un noslēdzamu, jo savādāk peles izēdīs.
Šodien sagatavojos ziemai. Pielasīju 1/2 jogurta spaini ar mēslu sliekām. Ar ko labāk aizpildīt otru pusi, ar to pašu zemi, lapām, vai zaļu zāli. Vai sliekām nebūs par lielu koncentrācija, nevajag pārbērt uz lielāku spaini?
PS Kruta ka novembra beigās ir zaļa zāle un mierīgi var rakt sliekas. Arī tauriņu vēl šodien redzēju :)
To Vieplis Vai Tu cenu redzēji ? Nu tai lapā ? Pie mums tā cena ir tieši tāda pati. Man jau arī liekas, ka tas nespēj Tevi kustināt. ;)))
Mirtin, čebureška labāk tomēr piestāv roterim. Bleķim tā spēle paliek pavisam gurdena:)
Pareizie ir 56g kastmasteri ;)
Sveiki biedri makšķernieki!
Vai kāds kaut ko neplāno uzsūtīt no Cabelas? Mani interesē viena Seaguar flurokarbona aukla, tāpēc labprāt piedalītos pie pasūtījuma. Paldies.
Hugo, es tikai tā, sarunas uzturēšanai. Man no svešzemēm kuru katru brīdi būs klāt un rīt vietējais labdaris hand made satasīs.
:))
Viepli atslābsti. Nopērc 40 gramīgo čeburaškku un piekabini ar griezuli klāt šūpiņu. Nebūs jāpērk dārgie māsteri :D
Priecīga ziņa!:)
Nez Valmieras puiss ar kaut ko ieķēra, jo man tā Rīgas braukšana tā reti sanāk:)
Tur vairs nav, bet teica, ka būs vēl ! Pa pagājušo un šito nedēļu veči esot izpirkuši, esot ņēmuši pa pieciem, sešiem.
Ja tu ielūkojies tajā mājas lapā, tad zini ka ir Latvijā tie atrodami .... īsti neatceros, kas tur bija ar to maksas informāciju ?!
Gunča, jau nāk!
Hugo, kur kastmasterus iepirki?
Viepli, kas ar tiem "medīgajiem" bleķiem, vai esi ko izostijis?:)
To Mirtins
Esmu jau sācis gatavoties "lielā" pieveikšanai. Šodien iepirku biezo auklu 0.22 ar testu 25 kg un vizuļus 35 un 42g kastmasterus. Tā kā, tas ir tikai laika jautājums ;)
Vo pankūkas, kamer es tev skricelēju, tev jau atskaite priekšā!:) Nu ko lai saka-LABS:)))
kola - aizmirsti - man emocionāli nepieņemami ir darboties kolchozā un šitās krītošās mani pilnīgi nemaz neinteresē :)
Visi mūsējie velk! Hugo malacis! Mirtin tagad tava kārta :)
Hugo. a var mazliet precīzāk,kāds līmenis, cik metri aukla, bleķi, zacepi un copes.Štrumu atbilstība? Tāda diezgan sausa tev tā atskaite!? Mazliet uzbur ainiņu kas un kā:)))