atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

bums 16.11.09
Velk otru plostu ar ateju Ja gribi padirst peldi līdz ķemertiņam :))
vieplis 16.11.09
Mirtin, pamuldi! Mammas māsa Jelgavas akadēmijā profesore bija, brālis Saldus milicijas priekšnieks!
:DD
mirtins 16.11.09
bums - nu jā... pārvietojamo ķemertiņu tad vajag :(
mirtins 16.11.09
bums - a netaisi kā stacionāru būvi, taisi kā plostu un lai zaļie iepūš. Reku šeku Daugavā ta viens vīrs dzīvo :)) Ja neliesi ziepjūdeņus pa tiešu ezerā, tad neviens gailis pakaļ nedziedās. Uztaisi savācēju un viss štokos :))
bums 16.11.09
Pirts uz pontoniem galā 20 zs honda brauc pa ezeru dejo valsi un spaidi meičas Zaļie teica ka nav kur čurāt.Es teicu ,ka ir mīz pār bortu .;))
kilka 16.11.09
bums - noformē kā klētiņu - tās pat kāpu joslā var būvēt!
mirtins 16.11.09
bums - tad jau NBA skrūvē basketbola grozus:) Es visu laiku domāju, kas viņiem tos grozus liek:))
mirtins 16.11.09
vieplis - aj tak viens te izrādās pāvesta Benedikta ekliktiku iztulkojis, rīt Valterā un Rapa prezentācija... tā jau domāju, ka nebūs radinieks, tev tik gudri radnieki nevar būt :))))
vieplis 16.11.09
Bums, to pirti nevar savādāk noformēt? ne kā pirti.
:))
bums 16.11.09
kilka Kas viš par zenu 2m bez galvas Un ja pateikšu kur viš šancē tu būsi nomirījis.Prīmā puika.:))
sapalsg 16.11.09
Sieviete un kpompis ir labaaaks par muuusu dirsanos.
bums 16.11.09
Nu ja tā muca būtu gan par lielu .Tik daudz zivju vienā piegājienā nedabūt.;)) Bet pirti uz ūdens es gribēju uzbūvēt maitas zaļie sāka bļaut .Cik būtu feini ķer fišu un peries pirtī .
vieplis 16.11.09
Mirtin, a pa nopietno - nav man tāda radagabala. Nu vismaz es neatminos.
:)
kilka 16.11.09
bums - to Tu zēnam vairim30 pastāsti ;)
kilka 16.11.09
mirtin - vai tad neatceries? viņa radinieks ir vilis ilknis, jo pac viņš ir vijolīšu vilis. tātad visi viļi, nevis viepļi ir radinieki ;DDD
sapalsg 16.11.09
Kur visi ,a palika zaladlije ribaki ?
bums 16.11.09
Zēni tāpēc ari ir tāda tēma Vienkārši runājam par visu ko! .;)))
kilka 16.11.09
Tik pa pālim neuzkrītiet uz tās nokaitētās mucas - profila bildes būs vienādas ;DD
Auklas ar varētu pārdedzināt kādas 10 reizes :DD
vieplis 16.11.09
Mirtin, Valdis Vieplis? Nav!
:DD
bums 16.11.09
Cūkām cūku gripa vistām sava a ko mums čurāt.ķiploki un šņabis neviens vīruss klāt neies nerunājot jau par cilvēkiem./tie lielu līkumu ap to smaķii metīs/

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs