atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

bums 25.09.09
pAVADĀM
bums 25.09.09
TE VĒL
bums 25.09.09
klops_G 25.09.09
varbut kads var paradit kadu bildi vai linku ielikt...vai vismaz nosaukumu :)
Pelamida 25.09.09
klops-G ir tā saucamais kubiešu mezgls , kuru sasien ņemot palīgā kokteiļa salmiņu . tie netrūkst . Aizsūtītu sasiešanas skici , bet neprotu .Rīt paprasīšu mazmeitai , lai parāda , kā to dara.
jurciks000 25.09.09
ieteikt jau var ,bet vai tu no ieteišanas viņu uzsiesi????
Iesit mātē googlē spininga mezgls utt. un attēli kaut ko jau izmetīs.
klops_G 25.09.09
kāds nevarētu ieteikt izturīgu mezglu ar ko piesiet spinim pavadiņu un vēl kādu ar kuru sasiet pavadiņu pašam? vnk situācija tāda ,ka jau 2. reizi labais vizulis tiek pasēts, jo aukla pārtrūkst mezgla vietā :(
mariz84 25.09.09
to sandx neuztraucies,ne tev vienam shis gads tik sūdīgs.shogad vispār tik 4 karpas esmu izvilcis un lielākas pa 4,5kg ar nav bijusi sogad.baigi svaki....es jau vēl ceru uz rudeni.
sandx__ 24.09.09
Nezinu kaa citiem bet shii sezona galigi garaam :( --- visa veda copee it sevishki karpu copee :(,pagashgad varteik ka biju iesacejs un sakeru tik daudzzz,,sogad domaju ka bus rekordi u.tt.bet nesanaca pat ceturto dalu no pagasa gada loma dabut :(
andzha14 23.09.09
Sveiciens Gatim dzimshanas diena! :)
noFX 23.09.09
VAi kāds negrib aizlaist uz copi k-kur vidzemes apgabalā? gribas pazvejot, esmu nosedejies agujas krastos, biju reizi burtnieka un vaidavas ezera bet bez ipashiem lomiem, varbut grib kads saorganizeties un aizlaist uz kadu diķi vai kadu ezeru pamakshkeret?? Transports ir, tik velmi vel vajadzetu :)
maituputns 22.09.09
nu man par Medzābakiem labāk patīk tā otrā bžae, kaut gan tur tās laivas ar nava sevišķi stabilākas! vismaz airi normāli!
maituputns 22.09.09
interesē moš kādam ira Lilastes ezera dziļumu karte? to kas ezeri.lv ir tād apašķidra, moš kādam jaunāka & precīzāka?
Vairis30 21.09.09
Man tomēr gribētos uzzināt vairāk par šo verķi, vai kāds viņu lieto?
urmaas 20.09.09
ar to bij jārēķinās.tāpēc sava laiva ir sava! :)
Emija 20.09.09
Sestdienas vakarā aizskēram uz Lilastes ezeru pie Medzābakiem noīrējām laivu - galīgi garām laivas, nestabilas..airus nav kur nolikt, enkura nebija..brrr ;)
janchuks 20.09.09
Nesaceries :D
urmaas 20.09.09
kārumnieks odnako.!tā jau nu atdošu pēdējos no kolekcijas:)))
aigaigars 20.09.09
Kādam vēl ir vecā modeļa Mepps aglia 3.nr sudraba krāsā? vecais modelis ir domāts tas ko vairs neražo ar uzraxtiem lapiņas aizmugurē! varbūt pardodat vai mainat pret kādu naudas ziņā daudz vērtīgāku vobleri?
urmaas 19.09.09
pierīgas visosc ezeros var spiningot,pat no laivas.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs