atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

karusinja 13.09.09
Sviesc ar c
Vakar biju jauniešu pludiņmakšķerēšanas čempionātā- paliku pēdējais ar 1 zivi. Blakus bija viens ar štekeri un tīrām sensas barībām. MURGS. Es vēl biju gatavojies vairāk uz vīķēm- vīķes vispār nebija pie krasta, bet tālajā vienkārši mani apķēra ar barībām.
Bet nu tā pat bija tā- latvijas junioru izlase 3 cilvēki +- 2kg, tad nāk kādi 2 +-1kg un tad visi zem 400g
3h Rezultātā 1 vīķe 19 gramu svarā un secinājums, ka tur svarīga ir nauda, bet mazliet mazāk arī laimes spēle.
Būtu labāk uz Saukas ezeru brekšus paķert.
P.S 80km braucot no Rīgas atpakaļ iekāpu 1 ezerā- un izvilku pus otrā stundā apmēram 2kg raudu, bez steigas. Kāds tur makšķerēšanas sports, ja tur pat normālu zivju nav (daugavā- lielākais visiem bija 100g plicis)
aigaigars 13.09.09
mēs uz tiem labi velkam vimbas teibas un raudas!!!
Pekkunen 13.09.09
Šodien skaldot malku (:DDD) radās jautājums - vai makšķerēšanā ir izmantojami mizgraužu kāpuri? Izrādās, ka tie ir pieejami dažādos kalibros - no 1-4 cm! Ja ir izmantojami, tad kā labāk - pludinot, vai kā baltos gremdējot. Un protams - kādām zivēm tie varētu patikt???
maituputns 13.09.09
nu te jau ir tā - vismaz man - vobleri - rapala, yo zuri, megabass, jackall, strike pro;
rotiņi - blue fox, mepps, ABU;
karotes - andžas paštaisītās (pārtaisītās) + kuusamo
jansons 13.09.09
lilastes bāzē laivu nomas cena 5 ls
urmaas 13.09.09
piebraukšana ideāla.ir stāvlaukums.ir divas laivu bāzes-"Medzābaki",pašā šosejas malā un "Lilaste",tā kooperatīvā iekšā.ja nezin ceļu var nomaldīties.bet nav tik traki.atļauts braukt ar elektromotoriem un benzīnniekiem-5zs.laivu cena laikam bij 10Ls.ezera dziļums ~3,5m.
JanKa_K 13.09.09
Gribas uz lilasti. Kaa tur ar laivu bazem ?cenas un piebraukshana?
janchuks 13.09.09
Salmo, Rapala, Mepps!!!
edsedijs 13.09.09
aa man vspaar 3 :D spinnex lucky john un mepps ;)
Gatizs 12.09.09
nevaru viennoziimiigi atbildeet, jo ir daudzas labas lietas un brendi kurus pat neesmu proveejis:(
aigaigars 12.09.09
Mepps
WhitENiggA 12.09.09
Salmo,Rapala
edsedijs 12.09.09
kura ir juusu makšķer rīku mīļākā firma? :)
aigaigars 12.09.09
Šodien interesantu versiju uzzināju kāpēc butes saulanā dienā neņem viņām saule acīs spīd :D:D:D
laikam līdzīgs iemesls ir tam kāpēc pilnmēness laikā neņem :)))
Intelis 10.09.09
WWW.DMI.DK
zogs 10.09.09
windguru.com
_EKA 10.09.09
Norvegu laika zinas: http://www.yr.no/place/Latvia/
mirtins 10.09.09
JanKa_K - meteo.lv
JanKa_K 10.09.09
Kur Jusu prat visslabaak skatities laika prognozes paris dienam uz priekshu ?
mirtins 10.09.09
sorb - vienīgais ieteikums - nesaceries :D Nu tie ir īpatnēji ezeri, kuros pat ned''eļu no viets var nebūt copes un tad pēkšņni atveras:D Pat ezera starožilas ne vienmēr tiek pie pēterlomiem:D Reizēm Egons rudenī mauc vienkārši ar lielajiem rotiem. Kādreiz strādā ar vobleriem uz velci. Krāsojums, kā kuru sezonu. A reizēm pietiek sēdēt mazajā un ar gumijām zandartiņus skolot :DDD

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs