atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

urmaas 30.08.09
lāb lāb.mans SHIMANO nemaz tik dārgs nebij.bet nākošajai sezonai gan ko nopietnāku meklēšu :)
guntarskl 30.08.09
Kas ir: "normāls spinings"?:)
SCHIMANO CRUCIAL, arī ir normāls, tik 150 ls maksā:)))
aigaigars 30.08.09
nu man jau nevajag kkādu tur a rokām gatavotu baigi labo
pitiktu ar normālu spiningu ar ko var normāli paķert līdakas un nebūtu īpašas problēmas mētāt 1nr rotiņus protams ar attiecīgu auklu!
urmaas 30.08.09
bet ja nopietni tad pa 40 lošiem grūti(varētu pat teikt neiespējami)atrast LABU kātu.bet lai paliek.katram savas prasības.
urmaas 30.08.09
ja nepatīk A-lūmis vai G-Lūmis,tad apjautā kilkam par CRUCIAL :)))
aigaigars 30.08.09
nu vo ieši tas ko es gribu labāk vienu norm ap 40ls (cerībā ka uz atlaidēm pa 40kas maxāja vairak) neka 2us kkadus kas man ir
guntarskl 30.08.09
Protams joks, bet nu atšķirība starp "parastu spiningu", un "neparastu" ir ļoti liela. Būs grūti atrast lēto spiningu ar ātru akciju, jo nevar lēti tādu blanku uzražot.
Iespēja ir pasūtīt, mesties kopā, lai lētāk sanāk, nesen Vieplis kaut ko minēja, ka sūtīs. Par latiem 60-70, jau var labu Luumi dabūt, un gandarījums no copes neaprakstāms.
Arī nēsmu bagāts, bet labāk vienu labu kātu, nevis trīs nekādus.
urmaas 30.08.09
RU ražojums.alumīnija kāts.divdaļīgs,saskrūvējams.ja kas tad pāris reizes var ari pataisnot(ja ar mašinu pārbrauc pāri). !!!!
aigaigars 30.08.09
spriežo pēc tā kā tu to pateici viens liels JOKS
aigaigars 30.08.09
un kas tas būtu A-loomis? joks vai kkas īsts?
urmaas 30.08.09
Aigar.tad tev sūtīgs priekšstats par lietām,kurām mūža garantija.ja nu nekas nesanāk tad jem A-lūmis.tam i fasts i tests OK.pat ļoti OK :)))
guntarskl 30.08.09
Nav nekādi drebuļi novēroti
aigaigars 30.08.09
parasts ir tāds kas nav g-loomis ko paņemot rokās sāk visas malas drebēt ka tik nenobružā krāsu! :))))
urmaas 30.08.09
parasts spinigs- A-lumis kāts ar Ņevas spoli :)))
guntarskl 30.08.09
Kas tas tāds: 'parasts spinings'?
urmaas 30.08.09
tad mēģini sazināties ar M-ru Griezeeju.protams kad razbogatejiš.pa tādām summām kautkas jau sanāks.
aigaigars 30.08.09
G-Loomis :DDDD man pat ar parastu spiningu pa 40ls pietiktu galvenais ka fast un tests normāls!
aigaigars 30.08.09
es vaitad pīpēju?
urmaas 30.08.09
div mēneši nepīpē un pat G-Lomis sanāks :)))
aigaigars 30.08.09
jā kādam vēl kas iebilstams par manu biznesu zināšanām vai pareizraxtību raxtat šeit!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs