vairums tagad spiež uz gatavajām barībām.pašķirstotvecākus komentārus redzēsi visus par un pret.pašķirsti ko raksta NG.
Frančiem graudi-krieviem grūbas.
paldies par ieteikumiem.redzēs kas sanāks.varbūt līdz rudenim izvilkšu:)
Es gribu zināt kura ir vispopularaka iebarošanas barība piemēram sutināti graudi vai grūbas varītas ??? Kā jūs iebarojat !!!
Starp citu, vai kāds var pateikt, kā ar duļķainību Ventā? Aizvakar diezgan kafijaina bija...Taisos uz rīta pasākumu.
pp, būvmateriālu veikalos vajadzētu būt. K-rautā paliels tas līmju plaukts, Henkel līmes arī bija. :)
pp
Ņem to pašu StormShure, copes bodēs, bet padārgi sanāks, lētāk ,gandrīz, jaunas gumijas nopirkt! Vai PVC līmi no BISON...VINIL PLASTIC, tā lētāka. Bet ar laba, baseinu un laivu līmēšanai, uc...
Par lodāmuru nezinu,bet vulkanizācijas princips tiek pielietots izgatavojot pat mājas apstākļos.Ir lasīts,kā veido formas,kā iekrāso un lej.
paldies par ieteikumu.esmu arī kausējis.manas mīļākās gumijas vairs neražo.astes plānas .pēdējās ar uguni meklēju.divās copēs astoņas kaput.dažām gribētu caurumus un izrāvumus aizlāpīt:(
Paganels(pp) Pamēģini ar lodāmuru,tikai darbojies labi vēdināmās telpās!
Tad Motelīt,tev nāksies iztikt ar lazdas kātu.Tas būs latviski!!!Ha!Neaizmirsti tam ar marķieri testu-latviski-uzrakstīt!
jautājums šāds:vai kāds nav manījis veikalos pa teļuku reklamēto superlīmi ar gumijas piedevu.gribētu izmēģināt gumijzivju lāpīšanai,bet piefiksējis viņu tā arī neesmu.:(
Hei veči – nezi kas ir ar Vārkaļu kanālu? drikt copēt tur? vai nav pilns ar cilveekiem un vai vietas ir :)???? un zivtes
Esmu Latvietis man collas neder un pedas! pasaki konkreti ko un ka
Motelīti.Ar to vienu komatiņu augšā apzīmē pēdu, apm. 30cm, ar diviem collas, apm 2,5cm. Tālāk rēķini pats.
vispar UL spinings a tas kko maina?
palīdzat bišk ar garumiem!
cik ir 4'10'' ? 5'? un 4'?
Šodien, 21:31
Stekers ,fiders ,parasta?
palīdzat bišk ar garumiem!
cik ir 4'10'' ? 5'? un 4'?