Šodien gan copi pie malas ....Visiem priecīgi ielīgot Līgas un veiksmīgi sagaidīt Jāņus ...
"Kurš dzēra ar mēru, tas nezināja bēdu "...:))
Sarijušies riepu dūmus,
Līgotāji meklē krūmus,
Rītam austot, Jānis klusi
Streipuļo uz māju pusi.
Nu tad priecīgus, Jāņu sieriem un aliem kā arī zivju kūpinājumiem bagātus Līgo svētkus! :P
Guntis N
Pašķirsti bilžu albūmu-tur ir.
Kāda izskatās meža vimba? Man ir grāmata par zivīm un kura man liekas itkā atbilst angliskais ir (Nase,Sneep)
Mariki
Paldies, būs laiks jāieskrien apskatīties kas tur labs un par kādām naudiņām, bet ziemeļu ielā ir tur, kur tirgo velosipēdus, man viens darba biedrs teica, ka sečoki esot lēti un vobleri arī.
Nav MN lieguma savienot divas makšķeres.Lecini,katrs ar savu MK un aiziet.
ta lielās upes visas pie jūras ietekas tiek raktas sklotas un vel vellsviņzin kas darīts!!!!!Zinu gadus atpakaļ kad vajadzēja nākt Ventā laim un vimbām tika skalots kanāls un zivis nenāca iekšā........
Tad man vēēl jautājums?!!!!!!Kāpēc nedrīkst zivis ķert ''uz lecināšanu'' bet ar mušiņmakšķeri drīkst????????Starpība taču nekāda...........
mutator.......var jau būt bet tur nebija vispār''zivīga'' vieta! Jāiet kādudien skatīt atkal........
Man tāds jaut. par cik es varētu pārdot makšķeri.Kāts 2daļīgs D.A.M Fighter Suptide un multiplikātora spole Daiwa Sealine SL 175H
Jā , vakarā uz šanci ....
Roli uz durbi....tu vakaraa straadaa?!
mutators
par ziemeļu ielu nezināju,es jau rakstīju ka"pie kuzmiča " ir uz Raiņa ielas gandrīz pretī grāmatnīcai un pieturai!!
shodien pirmo reiz palaidu savu jauno motoriiti:))
riit uz copi:))