atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

gabis 30.05.09
..zemmeera liidakas..:D
gabis 30.05.09
Laimas diikjii,vari liidakas slakteet tur to pilns..
Rexsis pagaashnedeelj slakteeja uz nebeedu:)
gabis 30.05.09
Kur tad tu tur tuvumaa seedeesi:)?
urmaas 30.05.09
es gan 'vakarā kur nebūt uz vietas pasēdēšu.nākošās laidīšos biku tāļāk :)
gabis 30.05.09
Urmaas:

Nee,nedodu pa bundzaam ar Rexsi:)
Darbaa esmu-jaastraadaa,bet peec darba gan kaut kur uudenjos ielaidiishos..
tinis 30.05.09
urmaas,paldies par līdzjūtību,bet tik tiešām var nojūgties no šitās bezdarbības.
urmaas 30.05.09
'tinis.veseļojies.varētu jau par atsevišķu cepuma paku ari ar ķerru līdz laivai nostumt.un laivā ar iesēdināt.savādāk pats saproti-visi velk,a tu siekalām nokāries tik virtuāli copē.ne po čelovečeski eto :DDDD
urmaas 30.05.09
tinis.vestule aizskrēja:)
tinis 30.05.09
urmaas,vai pie Māra uz līņiem esi bijis ja esi kāds tur skats'man šī sezona secen ,sačakarēju kāju ,3 mēneši uz kruķiem,tā kā man tik virtuālā cope.Ne asakas.
urmaas 30.05.09
SORRE BIJ DOMĀTS GABI :)
urmaas 30.05.09
gagi.atkal ar rexsi ņabīti leksē?tak jau kad copē bij jābūt!!! :DDD
urmaas 30.05.09
Baltais62.vēstuli sajēmi?:)
ARCHA 29.05.09
Vakar bišķi pavelcēju Tosmarē, domāj nofočēties ar kādu Zandartu, bet nekā. Apaļa 0 :(
zivjulauva 29.05.09
Šī lieta man vēl jāapgūst... Rītvakar štuks uz Bārtu aizbraukt, var būt kāda līdaķele paņem. Grobiņā nav vērts kātu vicināt- laikam pārāk apmakšķerēts tas dīķis. šonedēļ trīs vakarus biju aizgājis un tikai viena zemmēra cope... :)
aakkis 29.05.09
Zveja šovakar nezvejo,bet TV5 laiž muļķi-atkārtojumus.
Pats ar izgāzos kā veca sēta,tai pilsētas kausā.Baigais vējš pa straumei no pretējā krasta,zona izlozēta-splašnojas lēpenes un apakšā vēl pamežs.Nebija ko ķert,uz barību vēl līdakas sanāca,nebija ne sīko,ne asareļu.Maini zacenes kādas tik gribi,vieglāku pludu par 5gr.vispār ūdenī nevarēja dabūt.Ir bijis dažādi,bet nu tādu neatceros.Kāts līkumā tādā,ka domātu 200niece rauda galā.
Tosmares kanāla diezgan laba cope uz šiem , līdakas un asari arī ir, tikai jātrāpa uz īsto laiku, ēsma -ne pārāk liela gumijas zivtiņa ....
zivjulauva 29.05.09
Aha, paldies, likšu aiz auss... Kaut gan vasarā nevienu eksemplāru noķēris neesmu- agrāk gadījās Zebrus ezerā paganīties ziemā, tad viens otrs trāpījās, bet neko lielu izvilkt neizdevās, jo medīju asarus un zanderam tā aukla par tievu...
Jā , tikai īsti nezinu vai jau ienākuši iekšā, jūnijā jau vajadzētu būt ...
zivjulauva 29.05.09
Tur no krasta var špendelēt?
Tosmares kanāls ....osta .....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs