atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

kilka 26.05.09
urmaas, Tu ieej labāk savā profilā un apčolē kādi biedri Tevi par biedru uzaicinājuši, ibio! Ņeuvažaješ? ;DD
urmaas 26.05.09
kilka.neesu kopš gunča jabeļa jēmis :(
urmaas 26.05.09
gunča.ne jau man nepatīk :)))
manispēc jo jautrāk jo labāk :)))
kilka 26.05.09
urmaas - kā ar cepumiem? A to tik te - rosols, rosols ;)
guntarskl 26.05.09
Urmaas, kas tev nepatīk???
ainars5555 26.05.09
>>urmaas

Kādi tad izmēri? Es tieši šonedēļ vai nākošnedēļ taisos uz turieni ašukus tvarstīt, tvisteru sistēmas jau top.
urmaas 26.05.09
jautrībai jau biku der ari par ko nebūt parunāt.savādāk šeit visi tik nopietni ........ .nu labs ir,mēģināsim neizjaukt gadsimtiem ierasto kārtību CL. :)))
mlg2 26.05.09
Grozs
kad teiksi,mans vienmēr gatavs copei un rosolam:)
urmaas 26.05.09
ainars5555.mums zināmā ezerā ASARUS vīri labi paskaldijuši!!!
ainars5555 26.05.09
>>Angelz

Es esmu copējis divas reizes ziemā un kautkad ļoti sen arī vasarā, bet tad es biju ļoti sīks. Ir daudz sīku asarīšu, ja paveicas ir iespējams arī kādu normālu dabūt. Mans bračka savulaik ir redzējis krastā beigtu nepilnu kg smagu asari un arī vienu večuku izvelkam puskilogramnieku ziemā, bet tas bij gadus piecus atpakaļ. Ir nelielas līdaciņas. Man zināmi ir vienīgi noķerti zemmēri. Vēl ir raudas, tās tur ir daudzmaz normāla izmēra priekš tik maza ezera, vidēji lielākas, kā piemēram Dūņezerā.
urmaas 26.05.09
Baltais62.šonedēļ cope nespīd.baigi"feino"laiciņu sola:(
urmaas 26.05.09
grozs.cepumam spainīšus varu pieg'
adāt cik vajag.a rosolu vari i maisiņā atvest :DDDDD
ga_rais 26.05.09
Paldies par info!!!!:)
urmaas 26.05.09
mlin.kautko šis saits šodien baigi bremzē(lēnu ver vaļā).laikam laiks mainīsies!!!
Tas bija Tev ga_rais domāts, jaucat divas valodas kopā , tikai viens vārds katrā valodā nozīmē ko citu !
Latviski -salaka, stinte ------ Krieviski -korjuška
Latviski reņge, strimala ------ Krieviski -salaka !
mlg2 26.05.09
Paganels
nav jau tik traki bikiņ parakājos ,paskatījos ,viss ok,vienkārši zive.lv bija pierasta
Angelz 26.05.09
Vai kaads no CL copmanjiem ir copeejis ezeraa Ummis? Vakar vakaraa paaris stundas biju jamo iemeegjinaat. Copeejot uz pludinju, eesmaa slieka, kjeeraas siiki asariishi un kjiishi.
mucinsh 26.05.09
aigars076, es labprāt dažus(5-10 gab) nopirktu no Tevis par saprātīgu samaksu, jo braukt uz Rīgu(no Liepājas) neuzskatu par lietderīgu, bet tas vēl atkarīgs no tā vai tie tiešām ir PM ražojums nevis pakaļdarinājums. Saki cenas, vienosimies, raksti vēstuli. Albumā atstāju komentus par potenciālākajiem.
kilka 26.05.09
Pupu tur nav :(
Bet ir mūsējā vabole: http://www.panthermartin.com/lures/BuzzBaits/WeedWing.aspx ņemiet krāsu red/white :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs