Kads Liepajnieks nevareetu palidzet un izskaidrot, kaa piebraukt pie Liepajas ezera, taja vieta, kur pagajuso gad notika LR cempionats adrese laikam -Vecā ostmala 1? braucot no rigas.
Nezinu kā ir vislabāk, bet izcepjot miltos un olā ir pa pirmo...
Kungi, nevarētu padalīties informācijā, kā vislabāk pagatavot vējazivi???
aakis
Portāls "zive.lv" sakarā ar servera maiņu nedarbojas, bet drīz viss būs kārtībā!:)
Jāzin kādus tu gribi ,kādā dziļumā vilksi ,ko ķersi. šoto var atrast arī mūsu veikalos ,ja dzivo Rīgā.Arī Salmo bodē Daudavgrīvas ielā sākumam šos tas ir nopērkams.
!!!man tāds jautājums tiem kas labi orientējās kur var nopirkt par saprātīgu cenu labus voblerus līdakām., es domāju līdz 3ls/gab. Varbūt varat nosaukt konkrētus modeļus!
PALDIES jau iepriekš!!!
nekaadi jau citi portali ipashi nechato..vienigi delfi kaut kaads pagalam nepievilciigs,un neaktiivs chats
Čatu jau izņēma labu laiku atpakaļ.Kas vēlas čatoties,tiem iespējas citos portālos.
jaa..kaut kas ar to zive.lv nav,nevat ielogoties....slikti,tas ar specigs portaals...
Izskatās,ka Zive.lv atdevusi galus.
Pat es īpaši neinteresējoties atradu , ka ar laivu maķšķerēt aizliegts tur no 15 marta - 30 jūnijam !
Ja ezeram ir apsaimniekotājs, tad tas arī nosaka makšķerēšanas kārtību , cik zināms, tad vismaz agrāk tāds viņam bija !
ja par juglas ezeru neviens laikam neko konkreti nezin katrs stasta pa savam... sodien ari biju ar laivu no 5.00 lidz 10.30 bet tailaika neviena polica nebija un tada gadijuma tiku sveika cauri... isteniba tad lai polici paskaidro kur var dabut informaciju kad nedrikst??? jo pedejie likuma grozijumi ir kad var laivot no 1.maija.....
ļoti daudzās vietās tīklinieki kopā ar vietējiem mentiem bagarē ūdeņus .Un nedomājiet ,ka ar viņiem ir viegli cīnīties
Laikam tiem munīšiem ir tīkliņi ielikti un jūs viņus traucējat .Tāpēc arī jūs dzenā .Vajag saprast un meklēt kuram par to bardaku ir intrese ;(((
VEčI,KAS PAR STūLBUMU NOTIEK JUGLAS EZERā,ATKAL NEATļAUJ NO LAIVāM COPēT.1;2 MAIJā NOBRAUCA GARāM PAšVALDīBAS POLIčI-NEKO NETEICA,VAKAR VIENU PATRIEKUšI,IT Kā NEDRīKST NO LAIVAS COPēT LīDZ 31 JūNIJAM.VISAS INSTANCES SAZVANīJU,VIENS SūTA PIE OTRA ,UN ATPAKAļ.(šinī birokrātu zemē neko un nekad nevar zināt,ko, kurš,kad izdomās.)
vai ir vērts iet šodien uz karpu copi?
Redzu,ka izdevās.Jā,no Mail.RU var darīt to pašu.