atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Motelitis 08.04.09
Jurka78. ciesamies man ari gribas copet,bus vismaz vimba vairak un lielaka!Es ari gaidu pie Raunas ietekas Gauja
Jeska 08.04.09
Nu svēdien biju Alūksnes pusē, tur vēl mežos sniegs li`dz ceļiem:-)
Jeska 08.04.09
Nu svēdien biju Alūksnes pusē, tur vēl mežos sniegs li`dz ceļiem:-)
Wild_Carp 08.04.09
Klau, tie kuri dzīvo pie gaujas augšpusē!!!!
vai Jums vēl ir daudz sniega kam kust???
pie gaujas Siguldā klāt nevar pieoet, gribētos zināt cik ilgi šis ārprāts vēl turpināsies. pārplūdis viss, kas var pārplūst

jau iepriekš paldies
snowman 08.04.09
too sandx varkalju kanala vajag biljeti.Tur staiga un pardod,var gadities ,ka neatnak,bet tas ir reti,vel makskernieka atljauja,bet to vinji neskatas,galvenais lai noperk no vinjiem biletiti.
Breks 07.04.09
podsekai
Lapsilīmens, lapsir!
gk23 07.04.09
eu es šodien pamainīju savu profila bilditi un vārdu no GK23 uz PODSIKAI (nu tas tā lai jautrāk)
gk23 07.04.09
čaļi! kāds Ventā ūdens līmenis?
jurciks 07.04.09
nu ja jūs tā turpināsiet,tad tālāk par funktieri netiksiet.noteikums nr1.ja vēlies piedalīties sacensībās,tad izlasi nolikumu.REĢISTRĀCIJA līdz1.maijam.tuvākajā laikā pieteiksies atlikušās 15 komandas,bet jūs varēsiet urbināt degunus.no pieredzes saku:DDD
Stalis 07.04.09
Tiko tiešām uzināju, ka viena posma maksimalais ekipažu skaits ir 40 ekipažas, tagad jau pieteikušas 25
sandX 07.04.09
Sveiki!gribeju pajautat vai kads zin vai varkalu kanala pietiek ar parasto makskeresanas atlauju vai vajag kadu speciaalu?
GatisRie 06.04.09
Man jau liekas, ka runa iet par Latvijas Čempionāta pirmo posmu, nevis 1maiju!
jurciks 06.04.09
1.maijs nav vairs aiz kalniem:)neatliec uz pēdējo brīdi.:)
Stalis 06.04.09
Es nepiekrītu, taču pagašo gadu jau raidijumā teica, ka aicināti visi, anv nekādi ierobežojumi. Domāju, jo vairāk jo labāk un aug konkurence u.t.t. Esmu 99% parliecināts, ka anv ierobežojumu ekipāžām, dalibniekiem!
jurciks 06.04.09
ne jau visur ir priecīgi par tādu copmaņu gūzmu..
Stalis 06.04.09
kapēc tu tā domā?
jurciks 06.04.09
bezgalīgs jau arī nebūs...
Andzans 06.04.09
laiva jau man ir.. par taam vietejo laivaam domaju, ka vnk, lai ertaak.. bet saprotu, ka tur jau noteikti viss aiznemts..
Stalis 06.04.09
Vai tad LČ ir ierobežots ekipāžu skaits?
jurciks 06.04.09
andzans -atkārtoju ,ja vēlies izmantot vietējo laivu,tad viņa tev jau bija jāpiesaka pašam.var gadīties,ka esi jau nokavējis,tāpēc neatliec uz pēdējo brīdi.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs