Muuuseejie ir malachi otraa vieta pasaules chempiii....tas ir looti apsveicami un pozitivi....
Ceru ka muusu jaunatni apmaaciis shie pieredzes bagaaatie un izcilie makshkernieki....jo bez pieredzes meees pazudiisim.......
ew kautkas rauks uz Lielo Ludzas ezeru 21 februari uz sacensibam!?????/
Muuseejie pasaules chempii pagaidaam pirmie....taa tureet malachi:)
nu ne tak es tikai 3 dabuju ar blitku no kadam 30copeem tads stulbums ka nemaku piecirst istaja bridi ar blitku. parejas visas uz momisku
aigaigars, ES TĀ ĪSTI NESAPRATU, tU TĀS RAUDAS VISAS ŅOĶĒRI UZ BLITKU
atradu jau pats un saliku bildes :)
Kāds var pateikt kā tagad pēc lielajām izmaiņām var uztaisīt jaunu albūmu???
savādāk nav ku likt šīsdienas lomu :(
Vairim, dzimene man bija ceturdien, kā domā, pēc bildes man ir 30, tad es labi saglabājies. Es speciāli ieliku bildi lai citiem nav jāsaka "neperepuatij, Kutuzov"!
ja-andza-nemekle-problemas-kur-to-nav!!!:)
Raiti-Z kādu savu tēmu tas āksts jau izēda mani ārā no anekdotēm
vairis30-varbūt tomēr nomaini niku?-Tev dzimene martā?,uz manu e-pastu daudz ne man adresētu ziņu nāk!-ja Tu vēl .karpu. portālā būtu reģistrējies ar savu vecuma skaitli .30. vēl saprastu,bet...
Bums un andza...jums vajag savu tēmu...
andza
Nu gudrību Tu nekādu šoreiz neparādīji!
Visu laiku zināji tikai citus dīdīt, "NEČAKARĒJIET FORUMU", bet ko antiņ pats tagad dari KO?
velreiz atvainojos visiem par sho bazaru
uz vecumu cilveki, Bums, paliek stulbi, tu esi spilgts piemers! Iedomajies, ka tev ir vairak gadu ta tev automatiski ir 100% taisniba, te jau ari redzamas nelielas egomanijas pazimes! Man jau tomer shkiet samera smiekligi, ka sakam te kasities del viena varda, bet ko padarisi, ka otrs cilveciga valoda nemak parunat un sak rupjiem vardiem apvainot otru..
22-00 pa tv5 kaudkāds jauns radījums makšķerniekiem.
jau sākās.
paldies mariki Visiem atvainojos Sory bičiņ nenoturēju bremzes /opīša vecums negribētos savu mazdēlu tādā skatā redzēt