atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

andzha14 13.02.09
uz vecumu cilveki, Bums, paliek stulbi, tu esi spilgts piemers! Iedomajies, ka tev ir vairak gadu ta tev automatiski ir 100% taisniba, te jau ari redzamas nelielas egomanijas pazimes! Man jau tomer shkiet samera smiekligi, ka sakam te kasities del viena varda, bet ko padarisi, ka otrs cilveciga valoda nemak parunat un sak rupjiem vardiem apvainot otru..
Marika 13.02.09
22-00 pa tv5 kaudkāds jauns radījums makšķerniekiem.
jau sākās.
bums 13.02.09
paldies mariki Visiem atvainojos Sory bičiņ nenoturēju bremzes /opīša vecums negribētos savu mazdēlu tādā skatā redzēt
bums 13.02.09
Nu ko man teikt diagnoze skaidra dauna simptomi
Tā ka vairāk vari nevārīties tu man šajā lapā esi persona non grata
Marika 13.02.09
Bums un Andza,lūdzu rakstieties personīgās vēstulēs,sāk rasties iespaids ka abi vienā maisā bāžami,vienam JAUNĪBAS STULBUMS otram VECUMA MARASMS.nEPIESĀRŅOJIET FORUMU.
andzha14 13.02.09
tu man ta ka draudi?
muti tu man neizversi, shis ir publisks forums!
atvainojos jau ieprieksh citiem par sho bazaru!
andzha14 13.02.09
Bums, es no sakuma meginaju ar tevi normali parunat, tas diemzel nesanaca..
varbut paskaidrot kas ir honomimi?
bums 13.02.09
Esu pacietīgs gan jau momentu noķeršu ,kad tev būs vissāpīgāk/dzīve tev ir gara ,bet sūdu pilna ,ja nemainīsies/
Kaasis 13.02.09
Ko var ņemties, man likās ka te iet runa par copi nevis par sviestu((((
bums 13.02.09
Nu liekulīt kas tas par vārdiņu ,,drāzt'' vai tas domāts par zīmulīti ???? Vēlreiz tev atgādinu nečakarējies klāt manie izteicieniem
gabis 13.02.09
Andza necūkojies..
andzha14 13.02.09
iedzer labak viagru un ej uz ciemu sunus drazt! :D
ka japarunjas aci starp aci, ta jau vienmer visi kko gudru sak gudrot! :D
bums 13.02.09
uz ģimi rakstits ,ka esi lohus naturalis .Ja tev ir vēlēšanās varu iedot tev cilvēku telefonu kuri parasti pepiņiem iepravī smadzenes .Es jau par vecu lai gar tevi rokas smērētu .Tas tev tā pārdomām ,ja nezini tad nedžegojies
andzha14 13.02.09
un? Varbut sarunajam tikshanos un parunajam privati opit?
bums 13.02.09
vispirms apskati vārdu jēgu un tad raksti savas stulbības
bums 13.02.09
andzha14 13.02.09
Bums, mani ir gruti nokaitinat, bet kad to izdara tad maz neliekas, domaju, ka tu to pats loti labi zini!
bums 13.02.09
ĒEE pepiņ to maku es redzu savā kabatā Hi HI :)))
emshiks1 13.02.09
kaads ir sutijis no sis majas lapas kko http://www.baltictrade.lv/ ja ir tad kaadas atsauksmes bet ja nav tad ieejat un apskataties kadas lietas tur ir un par kadaam cenaam.
ainars5555 12.02.09
M_R
Es parasti uzglabāju ledusskapī pašā apakšā. Avīzē iekšā, pirms tam avīzi nedaudz samitrinu. Un kad brauc uz copi tad ielieku kastītē, cik daudz vajag.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs