Visa cīņa ap pludu vajag vai nevajag karodziņš noteikti atļauts.Noteikumos skaidri teikts 1 ūda un viena no zemledus makšķerēm vai 2 ūdas un sēdi pie viņām skatotie uz sarkaniem karogiem ,kā vecos komunistou laikos.
bums, ko tu saki par ūdām? Es tiko palasījos nodaļā par ūdām, nu dikti interesanti!
sveiki! jautājums tāds: kā pareizāk transportēt un uzglabāt motili?
Man ar orentāciju ir viss OK. Zini kad vecene (sieva vai kāda cita) ir līdzi, tad ar domāšanu par copi ir problēmas, jo nezini kurai galvai lai klausa! Un vispār par to mīlestību es gribēju kā joku, bet laikam nesanāca, sorry.
Vairi es tavā domu gājienā neiebraucu ja tev ar orientāciju ir problēmas tad ir daudzi saiti kur vari savas problēmas apspriest :)) Hi Hi Biežāk ar vecenēm vajag braukt copēt.Tas tā saldajam ēdienam
Ko ta es, es jau neko, bet kas var būt skaistāks par vīriešu mīlestību, jauki!!!
Tev izskatās, ka viņas(mīlestības) pietrūkst? Vai esi apdalītais, skauž ja?
Breks un Bums, jums abiem ir tik skaista abpusēja mīlestība, ka prieks noskatīties!
Drātēties- tas ir paņemt stieplīti- drāti un kautko ar viņu drātētt? Vai es pareizi sapratu?
Malacis Bums, ja ir tad jāsaka vārds, kā kulaks uz acs!
:))))
Vairi 30! Nu ļoti izsmeļoša atskaite! 10+ :)
tiesham biju domajis, ka tev ir vairak ciena pret citiem.. tomer kludijos..
nu malacis vismaz zinām ka lielaucē nav gājis
Šodienas Lielauces piedzīvojumus es ieliku "Kā šien gājis"
Puikiņ par visu vairāk dzīvē es neciešu un necienu Liekuļus krieviski ir perfekts vārds Лицемер — м. 1. Человек двуличный, неискренний, злонамеренный, но притворяющийся доброжелательным, добрым и чистосердечным
Bums, es neko nespregaju, man piemeram nepatik lasit tadus vardus foruma. Ka tu aizej uz viesibam tu ta ari ta runa? Domaju ka ne!? Ja jau man tik shausmigi velk uz meles pateikt kadu vardu, ta es ari izlaizu kadu burtu ierakstot "*" starpa aiz pieklajibas pret citiem lasitajiem.
Visu cienu! Prozit! :)
Šogad Lielaucē pa tiešām galīgi švaki.Sestdien tikai 5 asrīši un pāris ķīši.Sesavā svētdien kopā ap 4kg samērā normālas raudas.Līdakas gan negribēja ņemt.Tā jau parasti,kad ir ēsmas zivtiņas tad neņem,bet kad nav ko likt uz āķa tad...
Šogad četras reizes esmu bijis Lielauces ezerā un nekā iespaidīga, pirmajā reizē ap 1 kg asaru un viena mēra līdaka, pārējās reizēs ar asariem švaki un kopā atlaisti kādas4 zemmēra līdakas, kas paņema uz dzīvo. Zemmēri regulāri nokož kādu murmuli. Es teiktu nekā iespaidīga, varbūt kādam citam ir Lielaucē veicies labāk!
Pēc lielās slāpšanas- diezgan švaki!