Ja nu pavisam atklāti tad es dzīvoju pie Rīgas HES ūdens krātuves, lūk nesen biju to apstaigājis krustām šķērsām, visur ledus apmēram 20-25 cm pat tur kur ir diezgan paliela straume un dziļums tāds ka īsti pat nezinu vienvārd pietiekoš, tas vis man liek domāt ka mazajos dīķos jau to4 nav ko baiļoties! nu bet tas tā mani novērrojumi! jau iepriekš sorry ja maldos!
ir tada lieta, ka ezeri! ja es dzivotu, tur ta es jau sen butu atradis vietu, kur var normali pamakshkeret. noperc karti un atrodi kadu mazu meza ezerinu, tiesa, tur tagad cope bus shvaka..
nu un ko man izsaka biljete? kur es brauksu uz ventu kur ir 10m dzils un ledus 5cm varetu jau meginaat ja man negribetos dziivot :)
nu ja neprot autobusa bileti nopirkt, ta patiesham ir ka ir Ance..
kooooo kur tu redzi ka es teicu rajona???? nu ja teic tad parteicos!! mana pagastaa ir tagad biezaakais ledus 4cm uz diikjiem un pljavaam un pasnavnieks nesmu uz upes neliidiisu uz 3cm ledus un uz ezeriem neiesu ja kadam interese kapec lai prasa persooniigi :)
Aigar, nestasti pau**s ka visa tava rajona uz udenskratuvem ir 2cm ledus..
Sveiki, mani interesā ezeru kartes piemēram kā ir žurnālā cope ,kur var atrast
Kad kaut ko gribi irgādāties ebay, skaties atsauksmes par pārdevēju, labajā maliņā jāmeklē, to man arī ieteica darīt pēc vienas iegrāpšānās, bet viss labāk ir pašam divreiz gadā aizšaut uz Vāciju un visu iepirkt, ko sirds kāro, iesaku nebraukt uz pilsētām iepirkties, bet gar autobāņiem ir iepirkšanās centri, tur ir tāda maļina:))
Dalies pieredzē, lai ar mums pārējiem tā nenotiek! :)
riii
Bet var arī ritīgi iegrāpties ebay, saku to no savas pieredzes((((
katrai savi plusi un mīnusi.glabāšana,pārvadāšana.ņemot vērā to ka pēdējos gadus spiningošanas sezona ir ilgāka ,tad nāksies bušenieci tāpat vedāt uz jumta,jo stīvu būs grūti salocīt.gaumes lieta,kura būs jāizlemj vien pašam.
Es atkal nesen atklāju tādu lietu kā ebay, arī pateicoties tam var diezgan labi ietaupīt un daudzko jaunu dabūt!
es arī beidzot ietaupiiju makskernieku veikalaa naudu pateicoties lasiitaaja kartei veselus 3ls :D
bubačka nečakarē prātu tam nav nekāda sakara ar copi
Kaasis
ar pārinieku uz 2 nau nemaz tik daudz.
momox
Par tāu naudu jau aunu var nopirkt!!:)))))
Ir daudz viedokļu par gumijnieci un stiklaškiedru, man draugs rudenī uzplēsa buchinieci, stulbi uzplēsa uz stikla pudeles, ir jau stiklašķiedrenes ar plakano dibenu, patiesībā gaumes lieta, es izdarīju izvēli uz stiklašķieru.
protams ka saplest var visu, bet stiklašķieru vismaz nav jauztraucas par saplēstām pudelēm.