atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Hooked 22.12.08
Vīri, palīdziet! Ir nopietni saslimusi draudzenes mamma.Nepieciešamas AB grupas RH- asinis,kuras var nodot valsts donoru centrā ar norādi REGĪNAI NEIFELDEI Gaiļezerā.Lūdzu esiet atsaucīgi!
Bebris ir foršais čomiks....neapvainoet viņju
osis 21.12.08
bebrs nenjem pierē šitos (maloletkas),acīmredzot tu viņiem esi uzkāpis uz varžacīm,ar ko arī viņi nevar samierināties
texas65 21.12.08
Eu,veči,davai copējam un nekasāmies:)
normund5 21.12.08
JA ESI NORMāLS COPMANS ,TAD LIETA IZBEIGTA
Bebrs 21.12.08
Paskaidro sīkāk par ko iet runa?
normund5 21.12.08
NETēLO MUļķI, NEAIZTIEC CITUS
Bebrs 21.12.08
Man tas ir vienalga. Kā jau rakstīju - fotografēju un makšķerēju sava prieka pēc.
Bebrs, komentārus izdzēsām. Uzreiz neliekam banu, ja nav rupji pārkāpumi un brīdinājumi izteikti iepriekš.
Bebrs 21.12.08
Izdzēsu visas savas bildes. Ja manās bildēs var rakstīt komentāros kroplis utt. tad priekš kam tās citiem rādīt? Es fotografēju tikai sava prieka pēc un nevis lai kāds var
etu rakstīt jēlības un pat banu viņam neuzliek. Izskatās ka CL saits ar sāk pārvērsties par samazgu bedri.
aigaigars 19.12.08
gan jau ka motili bet atkarigs no ta ko kersi
svensons1 19.12.08
Ko vislabāk likt uz āķa ziemā?
texas65 19.12.08
To Rolis; no Ventiņiem.(bļ.... man te nets čakarējas) reizēm pa Liepājas ezeru braukāju ar ūdensslēpēm:)
Pats ta no kurienes ?
texas65 19.12.08
Protams!!! Lielie puikas tur mācās un saka ka,ka zin kur vsi foršie skuķi palikuši.....protams Liepājā! Tas ne pa tēmu bet lai iet!
Nu Liepāja, tur nav komentu , pats zini labākie :DDD
texas65 19.12.08
Paldies Liepājniekiem,man radu tur kaut vai .......nu Tu saprati. Laba pilsēta,man patīk!!!
Nju, tad es arī apsveicu .....
texas65 19.12.08
Paldiesssssss:) Varbūt būs makšķernieks:):):)
andzha14 19.12.08
apsveicu! :)

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs