Vīri, palīdziet! Ir nopietni saslimusi draudzenes mamma.Nepieciešamas AB grupas RH- asinis,kuras var nodot valsts donoru centrā ar norādi REGĪNAI NEIFELDEI Gaiļezerā.Lūdzu esiet atsaucīgi!
Bebris ir foršais čomiks....neapvainoet viņju
bebrs nenjem pierē šitos (maloletkas),acīmredzot tu viņiem esi uzkāpis uz varžacīm,ar ko arī viņi nevar samierināties
Eu,veči,davai copējam un nekasāmies:)
JA ESI NORMāLS COPMANS ,TAD LIETA IZBEIGTA
Paskaidro sīkāk par ko iet runa?
NETēLO MUļķI, NEAIZTIEC CITUS
Man tas ir vienalga. Kā jau rakstīju - fotografēju un makšķerēju sava prieka pēc.
Bebrs, komentārus izdzēsām. Uzreiz neliekam banu, ja nav rupji pārkāpumi un brīdinājumi izteikti iepriekš.
Izdzēsu visas savas bildes. Ja manās bildēs var rakstīt komentāros kroplis utt. tad priekš kam tās citiem rādīt? Es fotografēju tikai sava prieka pēc un nevis lai kāds var
etu rakstīt jēlības un pat banu viņam neuzliek. Izskatās ka CL saits ar sāk pārvērsties par samazgu bedri.
gan jau ka motili bet atkarigs no ta ko kersi
Ko vislabāk likt uz āķa ziemā?
To Rolis; no Ventiņiem.(bļ.... man te nets čakarējas) reizēm pa Liepājas ezeru braukāju ar ūdensslēpēm:)
Protams!!! Lielie puikas tur mācās un saka ka,ka zin kur vsi foršie skuķi palikuši.....protams Liepājā! Tas ne pa tēmu bet lai iet!
Nu Liepāja, tur nav komentu , pats zini labākie :DDD
Paldies Liepājniekiem,man radu tur kaut vai .......nu Tu saprati. Laba pilsēta,man patīk!!!
Nju, tad es arī apsveicu .....
Paldiesssssss:) Varbūt būs makšķernieks:):):)