atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

texas65 19.12.08
To rexis; Varbūt nesaprati,cepumus ēēēēdu!!! Puika piedzimis rīt braukšu pakaļ:)
rexis 19.12.08
tetim-paprasi!!!!!
texas65 18.12.08
Ēdu cepumus,neredzēju:)
rexis 18.12.08
puika-nav-oma!!!!
aigaigars 18.12.08
kapeec ta tu neatbildi uz vestuleem? ja kas vinjas ir tu augsaa kur texas65 maajas profils draugi utt :D
aigaigars 18.12.08
saac atbildet uz vestulem kas visiem jazin pa muusu pusi tur pastastisu kas un kaa :)
texas65 18.12.08
Jāņus pie viņa nesvinu,bet ir tas pats:) auto ir A6 :) Ko ziemā dari,vai copē ar??Rajonā ar ledu ir labāk nekā piekrastē
andzha14 18.12.08
:D:D:D...
aigaigars 18.12.08
tik pasaki tu ar esi viens no tiem kas pie vinja jaanjus svin 3dienas pa kartu taa ka omei logi kriit aaraa?
aigaigars 18.12.08
a mosk nav A6 nesmu petijis un nesmu ipasi biezi redzejis un masinas toc galigi nepazistu
bet ir kkada masina ar garo pakalju :)
dzeks diezgan buudiigs
nu ir tas pats?
aigaigars 18.12.08
nu laikam
sieva blondine brauka ar tumsi zilu vai melnu ja nemaldos A6
texas65 18.12.08
Tu domā Gunču,vai kā ???
aigaigars 18.12.08
nu tas tavs coms manai omei kaiminjos dziivo tiesi blakam 100m no vinjaa
nu ar vinju es ar esmu dazas reizes par copi paunajis vinam ir labi stasti par garezeru un citiem ezeriem un par nabi arii vins tur pavasari biezi brauc linos un breksos :)
nu davai gaidu brauc tik ciemos man lidz tai upei no siima majam pa celju 4km :)
texas65 18.12.08
Man tur netālu čomam dāča:)
andzha14 18.12.08
zivis biezi paliek plavaas, jo paarpluudushaas plavas saak puut un liidz ar to lzivis ar nobeidzas! agraak psrs laikos sencis staastiija kaa visi plaani esot smirdejushi un esot bijushi noklaati ar tonaam zivju
texas65 18.12.08
aigaigars;;;kā tur ar vēdzelēm??? Ventā grūti sameklēt īstajā brīdī īsto vietu. Katru gadu viss mainās.Kamēr izskrien......
aigaigars 18.12.08
aa taa musu vietejo valoda ir JAUNRAKTUVE tur ari 2as savas lielakas lidakas esmu dabujis un tur pavasari krasta bija palikusi ap 10kg liidaka krasta laikam aizmirs iepeldet atpakalj kad kritas limenis
un ar raudam tur pilns pavasari tur daudzi ventspilnieki brauc uz raudaam
tad tik zinjo man es ar piebiedrosos
man tur 200m pa gaisu attaluma dzivo ome tur pa to celju uz prieksu kur iegrtiezas ieksa vinjas maja talak :)
texas65 18.12.08
Doma ir uz kanālu,ko krievu laikos izraka un ku tagad arī grib 3 mēn. likt liegumu:):):)
aigaigars 18.12.08
sauc ciemos!!! :)
kur ta taisies uz irbi vimbaas? es ar tu brauksu
vai ari uz kadu ezerinju sezonu atklat vai liiniisus pakjet vai uz upi pavasara raudas pavilkt?
texas65 18.12.08
aigaigars; pavasarī copēšu arī tavā pusē.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs