nee biju slimniicaa bik paopereeja taa ka nedriikst saldeeties pie uudeniem !!!!
netici mini napaleoniem !!!!!
A es jau domāju ka tevi Vikings novācis. :)))
Viņš tev solija problēmas un tu pazudi...
labrīt tautieši!!!! bik bijub apslimis nu viss ok
nu ja uz katra akja sava esma tad ja bet ja uz visiem viena tad tas ir stu..i
ar 3 aakiem var aatraak noskaidrot, kas zivij tiik tajaa dienaa! ka gaaju uz sapaliem ta liku 3 aakus, taa pat, ka gaaju arii uz veedzeleem.
es nekad nesmu megjinajis ieksejos udenjos likt vairak par 2iem akjiem (itka ari nezinaju ka var vairak) un tiesma nejau man var 3 breksi vai kas cits reize panjemt vienigi kjiishi :) tad kada jega no ta?
bet vienalga 2us akjus es lieku un censos uz katra savadaku esmu likt
tad daudz labak to sešu akju vieta likt kkadas 3 vai pat vairak makskeres un uz katras pa vienam lidz diviem akjiem
labak butu likums vienalga cik copenes ka tik nav vairak par 6iem akjiem kopa es ta domaju :)
nu ja normali sasnien pavadas tad nekas nevar piities piem 10cm pavada tad nakamo sien vel pec 15cm
nu nevajag jau uztvert to burtiski,bet kad vēl ir zāles tad atlikušie plikie āķi rada daudz problēmu!!!Un nav jau tā ka neprotu gruntenes sistēmu uzsiet!!! Kā arī nu nēsmu es redzējis ka kādam būtu gadijies uz gruntenes izvilkt trīs brekšus vai vēdzeles vai vienalga ko citu!!! protams ka butes ir butes un ja ir kļovs tad var arī četras uzreiz izvilkt, tā pat uz stintīm....sēd veči ar4ām-5ām copenēm ar 7-10 āķiem uz katras ,un kad sākas cope tad nu gan vairāk piņķerē nekā copē...es tai pat laikā ar vienu makšķerīti uz kuras ir divi murmuļi izvelku pat vairāk....vienkārš kāda tā loģika tiem gaudzajiem āķiem!!!!???
ari taisniba no sistemas atkarigs daudz bet pieaugot pavadinu skaitam kaposta iespejas pieaug un tas ir fakts
Ja tā pinās, tad ir jāparskata savu grunteņu konstruēšanas sistēmas ...
pikritu jurcixam par visiem 100 un nakti kaut ko atpinkeretir elle tad jau labak 10 liekas copenes un kapostus pinkeret majas uz murisa
Nu tas katram laikam savs , pats jūrā lieku trīs āķus un nekas metot nepinās, četrus nelieku jo gadās ka vairs makšķeri nevar izvilkt ... Iekšējos ūdeņos divus uz grunteni , tomēr ir liela atsķirība, ko makšķerē vēdzeles vai butes .....
nu par juru es tev nepiekritu es uzskatu jo vairak akji jo vairak butes un nekas tur nepinkerejas ja pareizi sasien nu nemet kka žvicinot gaisaa :)
es nekad vairāk pa divi nelieku...pat jūrā nelieku.....man liekās ka tas tik palielina piņķerēšanās efektu nevis copes rezultātu!!!!
Tas mans viedoklis!!!!
ari karti perkot normala veikala noteikumu gramatinu iedod lidz un runajot par 3akiem ugruntenej tad ieksejos udenos tas ir galigi garam
pie tam nezinu isti kur ir gramatinja laikam kkur nozaudeta kada atvilkne
zinu zinu man gramatinja ir ari pasam bet kapec man meklet ja ir zinosi cilveki kas var pateikt? :)
aigar, makshkereeshanas noteikumus var sanmet gandriiz katraa makshkereeshanas veikalaa pa briivu!
nu labi bet piem asaros ejot varetu likt tostriis varbut pat vimbas ejot
Noteikumi ir deguna priekšā,uzejiet uz Noderīgi un lasiet kamēr no galvas ziniet.Uzliksi divus un viena vēdzele abus norīs,man tā ir entās reizes bijis.