taa es arii sapratu, papriekshu seminaars un ta eksaamens.
OK:) Paldies! Es saprotu,ka tas notiek tikai vienu dienu no 10-18 un drīkst likt to eksāmenu.Vai varbūt savādāk?
tas ir pa briivu!-paarakstiijos
tas ir pa briivu? tu jau esi pieteicies? itkaa ir jaaizsuuta iesniegums, ka veelies kluut pa sabiedrisko inspektoru un ta tev atnaak uzaicinaajms uz lekcijaam. kaa jau parasti shajaa valstii notiek visaadi briinumi un dazsh labs ir nolicis eksaamenu un tikai tad rakstiijis to iesniegumu
Pallllldies! Uzmundrinājāt:),laikam būs vien jāiet noklausīties to semināru.Tas ir maksas,vai kā???
ir arii sheit sabiedriskie inspektori un ne viens, vien...
Alūksnē šonakt jau sola -7 ,22.11 jau dienā pa visu Latviju tikai gar pašu jūru plusos.Nedēļas nogalē jau noteikti veči pa dīķeļiem rāpos.
Un kāds arī tika noķerts!??
Man nau kauns par to runāt, esmu kā brīvprārīgais pieteicies, tieši uz lašu nārstu, biju jau piecas reizes uz vakti elektriķus ķerstīt.
es uz apmācību neiešu, jo biju jau Rīgā. Bet ja nolikšu decembrī eksāmenu, tad būšu sabiedriskais.
mana pagasta pirmais sniegs !!!!!! :)
Nu vides inspektori un cita veida inspektori šeit ir, bet sabiedriskie inspektori , nu nezinu gan ....
Ir ir te inspektori, tik viņiem kauns atklāti runāt!
Te ir kāds sabiedriskais inspektors?
Vai 29.10.kāds apmeklēs Ventiņos paredzēto semināru kur notiks sab.vides insp.apmācības???
MURDEL, ESI TAGAD COPEEJIS MAACIITAAJA, VAI DUTKAS EZERAA?
pie Gaujas taa i, tik nagliji cilveeki otram zem makshkeres paliidiis, lai tik tiktu peec zivs, eetikas nekaadas! a izvelc shito aaraa mazliet taa nejaushi pa gausu pavicinies zaaliiti plaujot un respekts uzreiz i un neviens tuvumaa nelien :D
jums gan nopietni jāapbruņojās lai uz copi aizietu!!!!! :):):)
:D tas ir domaats negaidiitiem cieminiem, jo Valmieraa pie Gaujas to netruukst. shitais ir drauga, es iztieku pashlaik ar maceti :D