atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

jurchix 16.11.08
nu tev Andž ZŪBINS!!!!! :):):)
jurciks 16.11.08
es ir atgriezies citā ampluā.:))bet saskāros atkal ar šadām -tādām problēmām.jautājums vecs kā zeme-kā nomainīt bildēm formātu no3mb uz vajadzīgajiem2mb.paldies:)
Ritvars1 15.11.08
Ļaikam visi aizbraukuši!
aigaigars 15.11.08
visi telos zivis vai kads ari kko pastastis? :)
Marika 15.11.08
"iesācējs"Tev ja brauc ar autobusiem Rīga_Talsi,Rīga-Tukums,Rīga-Venspils,Bet ar tiem kuri neiet caur Jūrmalu.Viņi brauc pa apkartceļu pāri Varkaļu kanālam.
jauninais 15.11.08
Help! Kā no centra ar sabiedrisko nokļūt Varkaļu kanālā? varbūt ar kādu mikriņu? lūdzu izpalīdzat
andzha14 15.11.08
jaa nu, bet pa pliku nederiigu bleki puzotrs lats, es biju gar zmi
MrOizo 15.11.08
Es gan maksimaa esmu nopircis dazhu labu vobleriiti. Bet paarsvaraa jau nekas "spiidoshs" tur nav. Rimi arii ir taads stends, tur nav gandriiz vispaar nekaa...
rinis 15.11.08
eu kāds nezini kas gaujā notiekās ??? ar plēsīgajām zivīm ????
MrOizo 15.11.08
Rini, paldies! Izpaliidzeeji!!!
andzha14 15.11.08
ieejot veikalaa maxima un pieejot pie makshkernieku plaukta gan sanaak dusmas ieraugot, kaadus meeslus grib cilveekiem iesmeereet (karotes) un veelpietam bezkauniigi pleeshot puzotru latu... agraak vareeja veel dazu loti labu rotu nopirkt, bet peedeejos meeneshus vispaar nekaa sakariiga shajos veikalos nav!
rinis 15.11.08
Mroizo tas tev - ssitas ir ribnij djen .... http://www.boms.lv/Video.aspx?VID=9725

un ssitaa ir ar maksskkeri _ http://www.boms.lv/Video.aspx?VID=9052
gunta 15.11.08
tocno bomim ar bomi galigais sviests
MrOizo 15.11.08
Neieredzu BOMS.LV!
Vēl nemaz ne tik sen raidījumus par copi "Ar makšķeri" un "Ribnij denj" normāli varēju noskatīties internetā. Tagad, kad tur saimnieko BOMS.LV, nav pagrūti tajā raibajā dzeņa vēderā atrast to, ko vajag. Ja "Ribnij denj" atrast vēl izdodas, tad "Ar makškeri" man tas nav sanācis...
Kas citiem sakāms šajā sakarā?
gunta 14.11.08
ko dara vedzeles kads ir bijis vakar aizvakar
andzha14 14.11.08
ko vakar raadiija "ar makshkeri"
andzha14 14.11.08
Murdel, Maaciitaaja un Dutkas ezeros neesi bijis? :)
andzha14 14.11.08
es personiigi peec vina neilgojos :D
maituputns 14.11.08
labāk nepiesauc nelaimi :))))
Raits11 14.11.08
Kur pazudis MAREX ?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs