atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

ashukainis 25.10.08
marex1 -a Tu vinas taisies pirkt ariii vai tik taaa radzi prikola paprasiji lai copmani tev uzraxta?
Veikalos pilni plaukti ar visadam pickaam un visadam spoleem un veel viskauko...........-ej un ker tik ciet!!!!!!!!ZB......
svensons1 25.10.08
Kāds nezin kur varētu noskatīties visas raidījuma
" Ar Makšķeri" sērijas? Atradu vienu vietu bet kādas 8 redzēju . :(
maituputns 25.10.08
mrx nopērc žurnālu tak! :))
Jaxon Tronx RD - 30 ls
Line Winder Globe GF 30 ls
Mitchell Avocet II - 25 ls
marex1 25.10.08
Uzraksti kādas tur bija spoles līdz 30Ls?
ARCHA 25.10.08
Kāts - Jaxon Favorite 28 Ls
Spoles 5 gab. slinkums rakstīt...
marex1 25.10.08
Pasakiet shii meenesha CL zhurnalaa bija laikam spininga kaats liidz 30Ls nosauciet kaa saucas un 2 spoles liidz 40Ls nosauciet arii kaadas!
Luudzu!
ashukainis 25.10.08
kas shobriiid daras aiviekstee pie lubana ezera?-kaads liiimenis?kaukas kjeeraaas?
ARCHA 25.10.08
Es spēlēju. Man neiet sacensības, uz treniņiem diezgan garlaicīgi... Labi var pamēģināt dažādus voblerus!
svensons1 25.10.08
Vai kāds spēle spēli Rapala Pro fishing ?
sabonisxxx 25.10.08
nav kāds no ventspils ,ja ir nevarat pateikt kāds laiks šodien jūsu pusē, kā ar vējiem
gabis 24.10.08
Burtnieks vilina ar to,ka ezeraa ir Lielaas,un ne maz:).Taapeec braucot uz to ezeru vienmeer ir ceriiba nokjert savu "monstru".Vismaz es ticu,ka ezers man kaadreiz kaut ko labu daavaas:):):)Varbuut pat riit..
Nu ūdeņu jau nu netrūkst kur laivu iemērkt,man līdz Vaidavas ezeram 5 min brauciens bet Burtnieks mani vilina ar savu copi jo reti kad palieku bez zivs,tikai tad ja nēsmu atradis to īsto kura grib ar mani spēlēties,vairākums gadījumu esmu apmierināts
gabis 24.10.08
Jaaskataas,bet es nedomaaju,ka buus labi.Negribas,man braukt uz Burtnieku 90km ar laivu uz jumta,un aplausties:)Man tuvaak Ungurs 35km,bet ja buus taads veejsh tad tur ar nebuus ko dariit!Tad jaameklee Limbazhu raj.mazaakie ezeri,bet laivu riit es obligaati saslapinaashu,kaut vai lielaakaa vilnii:)
vindgury gan rāda 5 m/s un brāzmas tikai 8-9 m/s tas nav nekas traģisks ja esi aizvēja pusē
es gan braukšu bet tikai aizvēja pusē no Bauņiem jo trešdien jau bija tieši tāds pats vējš bet no Bauņiem copei nebija ne vainas veči pat velcēja
jurchix 24.10.08
da man šodien darbā pa e pastu atnāca brīdinājums ka būs vētra līdz 25-27m.sek.
Nu nezinu ar tādu vēju kāda cope var sanākt Burtniekā!!!!!!! :):):)
gabis 24.10.08
Tikko izskreeju aaraa..,nu zin!Nekas labs nav ar tiem veejiem:(.Piesauci 22.oktobrii veeji:)
gabis 24.10.08
Peedeejais teikums saakas ar;Ja pirms....
gabis 24.10.08
Mana smukaa, jaunaa Bushiniece jau uz audi jumta gaida savu pirmo iznaacienu:),bet tik nezinu vai tas buus Burtnieks jo skatijoos "meteo"-veejsh 6m/s,braazmaas 15m/s:( .Ja no pirsms izbrauciena apstiprinaas tie veeji,tad es brakshu uz Ungura ezeru.
gabi; Tad rīt Burtniekā uz zobainām...es braucu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs