atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

GatisBB 23.10.08
Sausa statistika! vienkārši nedaudz kaitina tas, ka Tu visu laiku to bāz acīs! Man, piemēram, nepatīk, ka teikumu nesāk ar lielo burtu un raksta visu vienlaidus tekstā, nevis sadala tekstu pa teikumiem. Ja jau Tu tā uztraucies, lai tiktu ievēroti foruma noteikumi, tad varbūt ievēro arī gramatikas noteikumus!
andzha14 23.10.08
nesenkaa draugiem.lv diskusiju grupaa "cope" saaka vest visu kaartiibaa ar teemaam, jo to bija 1000! un 95% nevajadziigas, ta nu 30 pienentie admini dzeesa vaiga sviedriem aaraa taas diskusijas! tagad staavoklis tur ir stipri uzlabojies!
andzha14 23.10.08
pats teici, ka forums ir briiva vieta, lai izteiktos, ta arii es izsakos, ka man nepatiik ka paarkaapj noteikums forumaa! droshi vien esi registrteejies zive.lv? ta paskaties cik tur ir teemas un cik sheit! BARDAKS!
GatisBB 23.10.08
Kas tu kāds vietējais policists esi?
andzha14 23.10.08
GatiBB es paarmetu tikai tiem, kas paarkaapj noteikumu! ja tev izliekas savaadaak ta taa nav mana vaina.
aigaigars 23.10.08
aa tomer!:)
andzha14 23.10.08
nee, Gati, mees abi runaajaam pa Puzi :)
aigaigars 23.10.08
:D
GatisRie 23.10.08
jūs runājat par divam atširīgam sacenem, respektivi andza-par lilasti,aigars- puzi :)
aigaigars 22.10.08
aa mosk 2. un 3. vietai balvas no kuzmica veikala znacit kati un spoles!
andzha14 22.10.08
nu cik es atceros ta rakstiits bija, ka abalvotas tiks pirmaas 3 vietas! par veicinaashanas balvaam manupraat nekaa nebija mineets!
aigaigars 22.10.08
man no tada dziljuma bail!
tagad tur labi njem zandiji!
aigaigars 22.10.08
andz izlasi velreiz nolikumu vai ka vinju tur sauc
bus balvas ari kkadiem parejiem no kuzmica veikala(a moska es kko jaucu:D)
ha ha gati:)
GatisRie 22.10.08
Aigar tev arī jabrauc domāju, ka tu noteikti visiem ielikt. Iedomājies tad tu varētu pa savu upi ar Motoreni, butu pirmais džeks savā krajā ;)
andzha14 22.10.08
tur jau arii abalvo tiaki pirmaas 3 vietas! nebraukshu es uz Puzi, jo kabata to diemzeel neatlauj+nav mashiinas ar ko laivu aiztransporteet.
aigaigars 22.10.08
busnieka sacu uzvaretajs un juciks ar bus puze!!
GatisRie 22.10.08
Ja ir vēlme pēc balvām, tad jalaiž uz pūzes sacenēm :)
andzha14 22.10.08
ar vienu pa maz, ar 2 pa daudz :D
andzha14 22.10.08
:D skatoties uz to daliibas maksu nekas iipash nebuus! rakstiits jaua ar ka abalvos tikai pirmaas 3 vietas!
GatisRie 22.10.08
Iespējāms, es arī.. ja jau Tulamor sponsorē ')

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs