atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

jurchix 08.10.08
kas i ROĻUK liepājas pusē butes nejem???
maituputns 06.10.08
somu nils master toč nemaksā dārgi! patiesībā jau paspēju ebay šo nopirkt ;)))
GatisRie 06.10.08
Skatijos pasaules si gada topa, magnum ir 10vieta.. 1 vieta stabili Jointed!!
gapp 06.10.08
varbūt tagad ir lētāk, es meklēju pirms kādiem 3 mēnešiem un neko lētu neatradu (es gan skatījos kopējo cenu ar piegādes izmaksām). Un vispār, ja paskatās tai tabulā, tad tas somu voblers lielākus panākumus guvis tieši jūrā (saltwater), nevis iekšējos ūdeņos (freshwater), kur pārliecinošs līderis ir Rapala Magnum.
GatisRie 06.10.08
Bet tas somu ebay nemaksa nemaz tik dargi.. Varbut ir konkrets modelis ?
gapp 06.10.08
ARCHA 06.10.08
Man viens tāds Rapala Magnum gaida savu kārtu, lai izceltos...
gapp 06.10.08
Cik lasīts, tad Rapala Magnum ir vieni no vislabākajiem vobleriem tieši lielo līdaku (trofejnieču) izvilkšanā! Bija vēl tā lapa par Somijas lielākajām noķertām līdakām (lielākām par 10kg), kur Rapala Magnum bija 2. vietā. 1. vietā bija kkāds vietējais somu voblers, ja nemaldos kkāds transparent... esmu to vobleri meklējis, bet cena svārstījās 20-30 ls robežās, nebiju gatavs tādu naudu maksāt! Tai ziņā Rapala Magnum tomēr cenas ziņā ir aptuveni uz pusi lētāks!
Gatizs 06.10.08
pashlaik travel&living raada par copi norveegijaa!!!
GatisRie 06.10.08
Samera lielu naudu vins maksaa.. Tapec meginu atrast kadu info globalaja pasaule.
maituputns 06.10.08
doma ka jā! bet tā īsti to magnumu nepaspēju iztestēt....
GatisRie 06.10.08
tad saki, ka ir jega tereties ?
maituputns 06.10.08
mmmm Magnum.... labs vobleris! man bija tikai problēma tā ka pēc pāris metieniem viņš palika dzelmē :((
GatisRie 06.10.08
Iespejams kadam ir bijusi saskarsme ar so modeliti http://www.rapalaworld.com/lure.php?s=aWQ9NDMmc2l2dT1sdXJlcyZ0eXBlPTEmcD0xJmg9M1gxRjdKNWw%3D
Kadas atsauksmes ?
aigaigars 05.10.08
no rita iemetisu pecpusdiena varesu sakt tiit un vakara buysu iztinis uzmanigi lai nenak augsaa!
aigaigars 05.10.08
man jau liekas ja spolei nebus atrums 1:1 ta vins peldes pa virsu
nu laikam jau tapat ari peldes
andzha14 05.10.08
alumiinijs? mjaa ka iemetiisi ta buus veel jaapagaida lai vinsh nogrimtu!
aigaigars 05.10.08
es jau tapat neceu uz vinjiem neko dabut un neticu vinjiem vnk gribu paskatities uz ko ir spejigs amurs plakjenes blekja skeeres aluminijs un nepilna stunda!
andzha14 05.10.08
:)
aigaigars 05.10.08
nu izdariju ka tu teici par to kas nav labi un visus 3 ielociju niknaak!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs