kas i ROĻUK liepājas pusē butes nejem???
somu nils master toč nemaksā dārgi! patiesībā jau paspēju ebay šo nopirkt ;)))
Skatijos pasaules si gada topa, magnum ir 10vieta.. 1 vieta stabili Jointed!!
varbūt tagad ir lētāk, es meklēju pirms kādiem 3 mēnešiem un neko lētu neatradu (es gan skatījos kopējo cenu ar piegādes izmaksām). Un vispār, ja paskatās tai tabulā, tad tas somu voblers lielākus panākumus guvis tieši jūrā (saltwater), nevis iekšējos ūdeņos (freshwater), kur pārliecinošs līderis ir Rapala Magnum.
Bet tas somu ebay nemaksa nemaz tik dargi.. Varbut ir konkrets modelis ?
Man viens tāds Rapala Magnum gaida savu kārtu, lai izceltos...
Cik lasīts, tad Rapala Magnum ir vieni no vislabākajiem vobleriem tieši lielo līdaku (trofejnieču) izvilkšanā! Bija vēl tā lapa par Somijas lielākajām noķertām līdakām (lielākām par 10kg), kur Rapala Magnum bija 2. vietā. 1. vietā bija kkāds vietējais somu voblers, ja nemaldos kkāds transparent... esmu to vobleri meklējis, bet cena svārstījās 20-30 ls robežās, nebiju gatavs tādu naudu maksāt! Tai ziņā Rapala Magnum tomēr cenas ziņā ir aptuveni uz pusi lētāks!
pashlaik travel&living raada par copi norveegijaa!!!
Samera lielu naudu vins maksaa.. Tapec meginu atrast kadu info globalaja pasaule.
doma ka jā! bet tā īsti to magnumu nepaspēju iztestēt....
tad saki, ka ir jega tereties ?
mmmm Magnum.... labs vobleris! man bija tikai problēma tā ka pēc pāris metieniem viņš palika dzelmē :((
no rita iemetisu pecpusdiena varesu sakt tiit un vakara buysu iztinis uzmanigi lai nenak augsaa!
man jau liekas ja spolei nebus atrums 1:1 ta vins peldes pa virsu
nu laikam jau tapat ari peldes
alumiinijs? mjaa ka iemetiisi ta buus veel jaapagaida lai vinsh nogrimtu!
es jau tapat neceu uz vinjiem neko dabut un neticu vinjiem vnk gribu paskatities uz ko ir spejigs amurs plakjenes blekja skeeres aluminijs un nepilna stunda!
nu izdariju ka tu teici par to kas nav labi un visus 3 ielociju niknaak!