kameer seezu netaa, tikmeer no mana sapala paari tik 2 gabalini palikushi :D
Pēc tiem skatiem , ko esmu redzējis, domāju , ka stāvoklis paliek labāks ar lašveidīgiem .... bet vienalga , ilgi vēl būs jāgaida kamēr lašveidīgie savairosies.
Īstenībā žēl ka to lašu tik maz, cik man stāstīja krievu laikā maluzveinieki baigi viņus izķēra, un maz jau ir palikuši, kuri iet uz savām dzimtajām vietām Bārtā, vai Toselē, un man tāšķiet, ka katru gadu viņu paliek mazāk un mazāk, žēl:(
par sito pirms kkadiem gadiem runaja ari maaris olte(ar makskeri)!!!
Aigar , ja neesi Liepājnieks un nav zināšanu par "wrigley" uzdoto jautājumu , ko tad atbildi ?
wrigley šis jautājumus daudzus ir satraucis , kāpēc Bārtā liegums , bet ezerā pilns ar murdiem lašu nārstu ceļā ! Kaut gan jāsaka ka to lašu nemaz tik daudz nav !
Aigar vispār jau es uzdevu jautājumu
zini roli es neesmu liepajnieks!
Nu jā Liepājā sniegs uzsnieg oktobrī un pētstam labākajā gadījumā tikai Marta vidū :), pārējā laikā visapkārt zaļa zāle, govis var laist laukā nevis kūtīs turēt :)))))
Ja tāds laiks , kā šoziem bija , tad februāris bija viens no labākiem spiningošanas mēnešiem :)
Ārprāts līdz 30 novembrim!!!!! tas nozīmē ka Bārtā vairs šogad iespējams nedzbūšu pašpiningot, bet nevar jau zināt tās Liepājas ziemas mēdz būt diezgan siltas.
Aigar , caur kurieni pēc tavām domām Bārtā šie laši iet ?
Liegums Bārtā līdz 30 . novembrim... Par to kāpēc Bārtā nevar spiningot , bet ezerā drīkst , iespējams , ka nākošos gadus daudz , kas šajā jomā mainīsies .....
upees nevar spiningot jo vinjas ienak lashi bet ezeraa nee!
baarta un tosele skaitaas lashupes!
Runājot par Tāšezeru, ja kādam tas interesē, vakar pilnīgs tukšums, pa visu dienu pa 4 dabujām 5 zemmērus un 1 mēru. Varbūt tas ir tādēļ, ūdens līmenis baigi pacēlies?
Kāds varētu pateikt, cik ilgi ir liegums Bārta špinerēt un kādēļ Liepājas ezerā no 1. Oktobra var špiningot, bet bārtā un toselē nē?
janson tu domaa tur kur taa ziime ulbroka vinaaa griesties iekssaa vai pa labi ????/
RINO LABAAK AIZBRAUZ DAŽUS KM UZ PRIEKSU TUR PA LABI MEŽĀ IR LABS EZERS
ko dusmojies lai tac puika sasveicinaas:)