atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

andzha14 21.09.08
ko tauta klusee? :)
jansons 21.09.08
AL mazāk dzert vajag!!!
andzha14 21.09.08
shoreiz piedosim, Lenci :)
nu, dzoni, ko ta esi sastraadaajis atkal? :D
wrigley 21.09.08
paldies par adbildi
gabis 21.09.08
AndrisL es tev piedodu:)
Sveika Tauta !Laikam būsiet galīgi mani aizmirsuši, bet re es šeit un pat dzīvs, biju aizņemts- ceru ka piedosiet, bet Jansonam personigi pateikšu, ka viņš ir p.......is. Gibi zināt kāpēc - pats pazvani!!!
jansons 21.09.08
neoficiālu vari katru dienu jaunu taisīt reģistrētam gan papīros noslīksi!!!!!!!!! http://www.copeslietas.lv/site/bildes/albums/copes_lietu_klubs/
wrigley 21.09.08
Vēlos izveidot savu Makšķerēšanas klubu, varbūt daudziem radīsies jautājumi kāpēc man to vajag, atbildēšu pavisam vienkārši - tāpat vien.
Varbūt man kāds varētu paskaidrot kā to izdarīt?
Kāda ir klubu veidošanas struktūra?
jansons 20.09.08
jaa airi bija liiki un taa laiva kas tika mums bija pidirsta!!! un puspilna ar uudeni!!!!
gabis 20.09.08
Peedeejo reizi kad es tur biju,laivas visas bija piedirstas un airi shkjiibi greizi nepareizi:)
jansons 20.09.08
nesapratu gabi
gabis 20.09.08
Laaivas nebija piecuukotas un vai arireet eerti bija:)!
jansons 20.09.08
zandartu nebija :(( bet tas laivu iznomatajs teica ka man vieniigajam no visiem laivotaajiem/copmaniem līdaka
gapp 20.09.08
ew, kā ķer tās vēdzeles un kur ķer? Liepājas tirdzniecības kanālā, cik esmu dzirdējis, bet kurā vietā? Domāju, mok šovakar aizbraukt...
andzha14 19.09.08
:D nu vajadzeeja man uzprasiities :D tagad vismaz ir pampeeri, agraak ta bija tikaij lupatinas... vo tad dzekiem bija ziepes :D
maituputns 19.09.08
nu oki turēšu pie vārda kad pamperus vajadzēs mainīt ;))))
andzha14 19.09.08
luudzu! ja kaadreiz vajadziiga paliidziba, ta zini pie kaa veersties ;)
maituputns 19.09.08
nu cerams paldies andž par novēlējumu!
andzha14 19.09.08
taasdeel jau esi malacis! lai tev vis izdodas kaa esi iecereejis:)
maituputns 19.09.08
nu jā bet vienalga nejūtos izgulējies ar visiem saviem darbiem, un mācībām, turklāt bērns parasa un man gribās veltīt viņam maksimālu uzmanību!

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs