atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

maituputns 31.08.08
:))) poprots ;))
jansons 31.08.08
man ir tāds tikai ar vienu propelleru nu s**s pēdējais
GatisRie 31.08.08
Vai kādam ir šāds maneklis http://cgi.ebay.com/HEDDON-WOUNDED-SPOOK-VINTAGE-FISHING-LURE-BLACK-SHORE_W0QQitemZ360077695486QQihZ023QQcategoryZ36171QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
no nosaukuma prosta varbūt nav jēgas tapēc nerakstiju un iemeru linku,
vai kadam ari nav vēlme šo te pārdot
Izlasi privātvēstuli :)
gapp 29.08.08
hmmz... kur šovakar braukt copēt...? :D
jauninais 29.08.08
kāds kko zin par rītdienas sacensībām Lucavsalā?
maituputns 29.08.08
man pašam ir Megabass Dog X, viņš ir kādi 7 cm garš, iet ar zigzagā! copes jāsaka gan ka neesmu vēl uz viņa dabūjis neko, bet esu lasījis krievu žurnālos par ļoti veiksmīgu copi krievijas ūdeņos!
gapp 29.08.08
jap jap, ar to vobleri vakar jau bik iemanījos spēlēties, tiesa gan nebija nevienas copes, varbūt tāpēc, ka vējš ārprātīgs... :)
maituputns 29.08.08
par poperiem - nu man ir daži - duel - poperi, kas iegrims bik zem ūdens, bet kad sāk viņus raustīt tad jau viss ok!
strike pro mazais poperis, viņam pie aizmugurējā āķa ir spalvas, līdz ar to kad viņas samirkst voblera pakaļgals bik iegrimst, bet tas ne svišķi traucē, kad sāk spēli ar poperu!
par tāvējo Dog vobleri! principā tas ir tā saucamais walker tipa vobleris! atšķirībā no džerkiem, šis iet pa ūdens virsu, zig-zag veidā!
gapp 29.08.08
es tomēr palasīju ārzemju lapās, un ir arī tādi popperi, kuri grimst, vienk. jāsāk darboties jau tad, kad iekrīt ūdenī, momentāli, tas arī viss. :)
maituputns 29.08.08
mja tas ir baigi debili, jo man jau ir abonēts cl līdz gada beigām, un tda sanāk ne šis ne tas! :(( bet pīto auklu gan gribētu ietestēt :DDD
jansons 29.08.08
kapēc internetā abonējot nevar izvēlēties periodu ???
gapp 28.08.08
7 grami
aigaigars 28.08.08
nu atkariba cik vinji smagi(lieli)
gapp 28.08.08
tad jāsāk domāt, kas pa vainu... sākumā visi peldēja virs ūdens... maybe tā astīte viņiem saslapst un kļūst smagāks, tādējādi sāk grimt?
aigaigars 28.08.08
man liekas ka nenormaali
gapp 28.08.08
hmmz, tas ir normāli, ja popperi iemetot ūdenī, tas iegrimst kādu 1cm zem ūdens? It kā vairāki vienādi popperi, bet daži iegrimst daži nē...
gapp 28.08.08
hmmz, atradu video, kur vislaik rausta kātu uz augšu un uz leju ar to džerku spiningojot... a citi tur iet zem ūdens... manējie ir bez mēlītes un iet tikai pa virsu
aigaigars 28.08.08
ja tas ar "pusgalvu" ir poperis
maituputns 28.08.08
paskaties manu comentu pie bildes....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs