man ir tāds tikai ar vienu propelleru nu s**s pēdējais
hmmz... kur šovakar braukt copēt...? :D
kāds kko zin par rītdienas sacensībām Lucavsalā?
man pašam ir Megabass Dog X, viņš ir kādi 7 cm garš, iet ar zigzagā! copes jāsaka gan ka neesmu vēl uz viņa dabūjis neko, bet esu lasījis krievu žurnālos par ļoti veiksmīgu copi krievijas ūdeņos!
jap jap, ar to vobleri vakar jau bik iemanījos spēlēties, tiesa gan nebija nevienas copes, varbūt tāpēc, ka vējš ārprātīgs... :)
par poperiem - nu man ir daži - duel - poperi, kas iegrims bik zem ūdens, bet kad sāk viņus raustīt tad jau viss ok!
strike pro mazais poperis, viņam pie aizmugurējā āķa ir spalvas, līdz ar to kad viņas samirkst voblera pakaļgals bik iegrimst, bet tas ne svišķi traucē, kad sāk spēli ar poperu!
par tāvējo Dog vobleri! principā tas ir tā saucamais walker tipa vobleris! atšķirībā no džerkiem, šis iet pa ūdens virsu, zig-zag veidā!
es tomēr palasīju ārzemju lapās, un ir arī tādi popperi, kuri grimst, vienk. jāsāk darboties jau tad, kad iekrīt ūdenī, momentāli, tas arī viss. :)
mja tas ir baigi debili, jo man jau ir abonēts cl līdz gada beigām, un tda sanāk ne šis ne tas! :(( bet pīto auklu gan gribētu ietestēt :DDD
kapēc internetā abonējot nevar izvēlēties periodu ???
nu atkariba cik vinji smagi(lieli)
tad jāsāk domāt, kas pa vainu... sākumā visi peldēja virs ūdens... maybe tā astīte viņiem saslapst un kļūst smagāks, tādējādi sāk grimt?
hmmz, tas ir normāli, ja popperi iemetot ūdenī, tas iegrimst kādu 1cm zem ūdens? It kā vairāki vienādi popperi, bet daži iegrimst daži nē...
hmmz, atradu video, kur vislaik rausta kātu uz augšu un uz leju ar to džerku spiningojot... a citi tur iet zem ūdens... manējie ir bez mēlītes un iet tikai pa virsu
ja tas ar "pusgalvu" ir poperis
paskaties manu comentu pie bildes....