Hee..,nesanaaks,man jau visas nedeeljas nogales jau ir aizsistas liidz oktobrim:)
Gabi, dereetu kkur copee aizshaut ;)
Shis man pagasho nedeelj veel uzvaniija.Bet forumaa es vinju neesmu redzeejis paaris dienas-varbuut kodienaa:)!
Jansons vispaar taads iipatneejs palicis, peedeejaa laikaa uz telefonzvaniem neatbild un forumaa ar taa diezgan klusee. jaadomaa ka apvainojies uz manis, tik nezinu pa ko...
Kur Jansons nozudis??Kas notiekas ar naakamo pasaakumu Burtniekaa??
atceries tu nelaavi man atpakal veel braukt, jo man rokas drebeeja, jo dzona labais draugs fuuri pataraneeja :D
nee tas bija ieprieksh ka es braucu ar sava senca mashiinu uz to otru veici! tas ko tu teici bija peedeejaa braucienaa ka tas veicis jau bija ciet :D jaa tam igaunim pa taam maukaam labi sanaaca :D 'shitais shnabis ir labs?"-"man patiik rigas maukas" :D
Ko es neatceros!!!!???To ka tanii veikalaa shnabi no saldeetevas njeema vai to ka uzdzeramam Fantu 2l panjeemaam..a to ,ka igaunis teica,ka labas maukas Riigaa-ko es neatceros??:D:D
P.S.Araa veel blondiina mersii seedeeja:):)
tu toc neatceries? naakamajaa reizee ka es biju tajaa veicii klausos sencis ar sho latviski runaa :D a mees tik pa to ciksu, dereetu.... :D
Oi, cik 4ikses tik nav bijushas reizee ar mani vienaa veikala:D:D!!!!!!!!!
ja nav stiprs lietus ta nav nekaada vaina, nem taa pat!
shitaadaa laikaa ar poperiem buus guuti, baigais veejsh un leitus..
poperu cope ir labaa, tas skats kaa liidaka kriit virsuu uz popera...
yeee, atnāca mans sūtījums no USA! :) 1,5 ned. laikā!!! :) Rītvakar varēšu pirmoreiz izmēģināt spiningošanu ar properiem! :)
nu ofic es toreiz nesapratu kaapeec taa paardeveeja uz mums taa skataas, kaa veelaak izraadiijaas vina bija latviete :D
nu ne aprunaajis, paarteicos, ka veikalaa ruaajaam pa to vienu ciksu, kas arii atradaas veikalaa :D
Neko neesmu aprunaajis!!!
Gabi tu atceries kaa mees toreiz Igaunijaa aprunaajaam to ciksu veikalaa?