Jautājums, tiklā esot bijusi sniedze, kas šī par zivi ?
Šodien makšķerēju uz dzīv Eiķēnu ezerā, rezultāts 2kg līdaka. Atbrauca inspektors, parbauda visu, otrs braukā ar laivu. Skatos tīkls- Hmm.. domāju, kurš atļāvies ko tādu ļoti apdzīvotā vietā. Velk tīklu ārā, 4 līdakas lielākā APTUVENI, bet ne mazāk uz 17 KG, to arī teica inspektors. Līdaka bija kārtīgi sapinusi visu bija grūti izpiņķerēt, bet kā teica inspektors tiko ieskrējusi. Veiksmigi atlaista atpakal, teica ka šita būs dzīvotāja. Man uz dzīvo to redzot asinis uzvārījās, kārtīgi. Pirmo reizi redzēju tik milzīgu līdāku. Inspektors ar 8gadu pieredzi teica, ka arī tik lielu vel nebija atbrīvojuši. Līdz Oktobrim ta zaļsvarce būs noteikti mana. Ne asakas :)
he, darbaruukis paraadiijies (vikings) :) kaa copes lietas?
uz to laiku vinsh veel nebuus uzlabots! ja jau vajag tusu, ta pie manis vienmeer laipni :) vismaz vareesi MP man datoru salabot ;)
nu andž jūtu ka iž būs riktīgi uzlabots! taisni kā priekš exremas braukšanas :)))
tev čaula nav ar rievām????
skaidrs, jaapieshkir izam cita (aatraaka) jauda :D
ok, cik tas prieks man vareetu izmaksaat?
der standarta vai 1nr uz virzula ja pareizi atceros 82..
kas tev uz virzuļa rakstīts??
MP tev veicas es atradu vienu kiveri prieksh tevis! iedoshu tev to ka dzonis seediisies pie stuures :D
nu jā opim būs priex un laime :)))
peec tam man tas mocis buus vieniigi deriigs metaaluuznos (ja kkas buus palicis paari :D ) laigan iedot dzonim pabraukt buutu tas pats variants! shoreiz vismaz jaameegina opis nepiedzirdiit :D vinam ar Gabi un Jansoni pie kleets jautri toreiz gaaja... :D
nu andž tikai un vienīgi ar octan booster!
kko jau varam sashtukot uz naakamo nedeelas nogali!
jaa tev buus gonkas pirmajaa pagriezienaa pa labi mocis otraadi :D vajag dabuut gredzenus lai jauda ir
ps par octan baster nemaz nesapno!
blja ja ira blakusvāģis tad jau toč jābrauc! jātaisa gonka blja :d