Tēmu "
Mans makšķerēšanas inventārs" padzēsu un samainīju nosaukumu. Manuprāt šī tēma varētu būt interesanta īpaši tiem, kas taisās pirkt inventāru. Tādēļ būtu baigi labi, ja pie apraksta norādītu arī kopējo cenu par kādu tas pirkts. Ko jūs par to sakāt?
nu tad jacer ka 4dien un 5dien bus izcila brexu cope!!!!
šodien biju piebraucis pie nabes ezera.pa virsu zivis ritīgi ņemas,ūdens vārās gandrīz vai.iespējams ka brekši vai asari.
Ja konkrēti gribi,tad vaicā Kuldīgas meistariem.
kads kko var pastastit par nabes ezeru un ta breksiem kas pec personigas pieredzes liekas labaakaa bariba un kada ir ejosaka esma?
protams ari eksperimentesu bet gribu dzirdet jusu viedokli
es uzskatu ka labakais ir poperis tadai vietai
nu paskaties www.youtube.com un raxti fishing with popers vai kka ta
eu veci, pastastiet kautko pa copi ar poperiem. ir doma braukt uz vienu loti seklu ezerinu. vai ir vel kads veids ka makskeret loti seklos udenos? limenis ~0,3m
cik redzu tad šamie ir no firmas SKY! man pašam ir vairāki šīs firmas vobleri, manās bildēs viens ira!
spēle laba interesanta, turklāt tas ir īsts japānis ;))
par šiem nu vismaz ir salikti komplektā dažādi vobleri, gan poperi! varētu jau pamēģināt jo cena toč ir laba!
nekad no ebaya neko neesmu sūtījis... tagad, paskatoties cenas, radās interese...
Kāds varbūt zin kādu privātu dīķi Saulkrastu apkārtnē?
nu tad ta ari darisu 4dien brauksu uz v-pili tad iedosu vinjiem katu sarunasu un iedosu nr kad kats atkal bus vpili brauksu ar naudu pakalj :((((((((
nu man ir čomi kas darbojas ar bāzi kura iepērk Cormoranus, bet precīzi es tev nepateikšu! man jau liekas ka ātrāk būs tiešām cau copes bodi un rīgu sūtīt!
nu es domaju ka palieku pie ta ka eju uz v-pils copes veikalu un sarunaju lai kad ved labot savus panjem liidzi ari manu
un ko tu saki par spices pasutisanu butu vers un cik apm ilgi butu cormoranam jagaida lai atnaktu vinja?
mja aigar slikti tev izgājis ;( nu es te tiešām redzu vienīgi 1) kontgaktēties ar pārdevēju
2) salmo remontdarbnīca - tur tec kātu uztaisīs kā jaunu!
man labak patik : vispirms papljapa un tad dari
Ir tāds teiciens: mazāk runā, vairāk dari =]