atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aigaigars 11.08.08
nu nezinu man ir baigaas aizdomas ka braakis nu es aiz auklas panjemu un lociju galu un viena bridi kriks un spinim gals pa zilku slid leja :(:( noluza zem tresa gredzena no augsas
tagad jadoma ka dabut uz rigu ja visp ir verts nu baigi jau zel nebiju pat testa metienu uztaisijis tpins bija cormoran black bull pa 35ls
maituputns 11.08.08
tik ātri aigar spinis kaput?????
Gatizs 11.08.08
vismaz uzraksti ko tie\si salabot
karusinja 11.08.08
Pfff... Nopirki to ko paraadiiju? KUr pirki? Pats salauzi vai arii bija plaisa kad pirki un tad saluuza? Kaa? VArbuut, ka garantija darbojas...
marex1 11.08.08
kaa salauzi?
aigaigars 10.08.08
gadijas nelaime! :(:(:(:(:(:(
kur un apmeram pa kadam cenam var salabot cormoran spiningu?
aigaigars 10.08.08
braucam uz mp foreljupi? :D:D:D
lab lab ne tacu
jansons 10.08.08
he mpo foreļupe!!!
maituputns 10.08.08
par tomu jau labs ;)) bija reāla iespēja papeldēt andža :))a manu foreļupi neaiztieciet - savādāk pašiem pielikšu 225A pie pautiem!
andzha14 10.08.08
nu ta chau es atkal pazuudu uz kaadu laicinu :)
ps dzoni atbildi uz telefonzvaniem!...
andzha14 10.08.08
bet taa jau dzeks iemaaciijaas diezgan daudz un pirmais sapals ar shim paneema, taa kaa aakis luupaa ;)
aigaigars 10.08.08
labi es ar pazudu
aigaigars 10.08.08
labs :D
aigaigars 10.08.08
njaa tas tik i viens
es gan esmu tad pretejs vinjam es visp neko bistamu nedaru laiva
andzha14 10.08.08
man jau patiik izbraucam krastaa un dzeks saka ka tagad vajadzeetu nazi atrast. es uzreiz- kaadu nazi? dzeks pacel augshaa saini un zem taa nazis kkur 10cm gars! un veel piebilst, bet vinsh jau nav ass...
andzha14 10.08.08
dzoni- pfu beidz baidiit :D
jansons 10.08.08
toms ekstrēmists
andzha14 10.08.08
nu pashlaik vini negrib laaga nemt uz spina tik uzsit vai atnaak liidz... bijaam ar Tomu ta man atskreeja lidz viens sapals ar teoreetisko svaru 600g un veel viens 2x sita pa rotu. Tomam paneema viens uz 300g, bet iegaaja zaalees un noraavaas :(
ps ar tomu gumijas laivaa ir biistami braukt! tas dzeks ir baigi vieglpraatiigs, meetaa nazi pa laivu un neizprot kaapeec aakus laivaa nedriikst sviest...
jansons 10.08.08
andza kā savādāk neesi ēl aprecējies??
aigaigars 10.08.08
oo sapalus (1 no manam milakajam zivim) un kadi ta ir lielakie un uz ko?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs