atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

aigaigars 23.07.08
tu saki del daziem individiem kuriem tad es jau esmu vienigais:( nu labi dazreiz uzrodas tadi ka zamutis un tamlidzigi bet galvenais cl neslavas celejs esmu es:(!!!
jansons 23.07.08
aigaigar manliekas ka pirmajam tev ir jāsaņemas !!!!!!!
aigaigars 23.07.08
nu tad jaunie sanjemamies lai te viss iet uz augsu un pirkart man jasanjemas daram ta lai cl ir labakais makskernieku saits!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
To jau es sen esmu rakstījis !!!
jansons 23.07.08
tā ir dēļ dažiem indivīdiem šeit ir kā inbox čatā !!! tas tiesa cik esmu dzirdējis tad tieši dēļ tiem gudrajiem komentiem un bezjēgas rakstīšanas daudzi dod priekšroku zivej
gabis 23.07.08
Pilniigi piekriitu Jur4ikam..,sheit jau vairaak saak izskatiities peec 4ata.Sev vajadziigo informaaciju par copi CLF neatrast,taapeec to jau sen labaak mekleeju zive.lv... daudzi nopietni copmanji iereec par sho saitu un taa daliibniekiem-citreiz pat nevietaa:(,bet fakts.
aigaigars 23.07.08
jaa piekritu jurcikam ka vis uz mani dusmigs tas ko es vakar esmu saraxtijis ir vairak neka murgs....
aigaigars 23.07.08
tad tomer pa nakti ar kads vel vandijas
jansons 23.07.08
4 PALIKA KURAS NO RĪTA NEBIJA
aigaigars 23.07.08
tyu jau janson vaitad pats vakar neizdzesi vismaz tu visiem teici lai izdzes
toms004 23.07.08
cerams sitas driz beiksies!!!
jansons 23.07.08
viens jautājums kurš ir izdzēsis visas manas vēstulēs????
jurchix 23.07.08
nu veči.....šito foruma huiņu piemineešu arii BUŠNIEKĀ.....bļin būšu dusmigs.....aigar beidz vāriit mēslus un esie tak beidzot nopietni!!!!
tas kas notiek šobriid forumā ir reāls sviests un liekaas ja tas turpinaasies es buušu of no CL!!!!
JO ESMU DAUDZ DZIRDEEJIS NO LABIEM COPMAŅIEM ,KA CL IR BEERNU TEKSTU PILNS UN DAUDZI NEGRIB IESAISTIITIES TIKAI TAAAPEEC......DOMAAJU KA CL KLUBAM TAS PAR LABU NENAAK UN NENAAKS JA TAA TURPINAASIES!!!!!!
SORY, BET TAS IR FAKTS!!!!!
aigaigars 23.07.08
sos palidziet ka var nomainit ip?
aigaigars 23.07.08
ui tad bus no visiem 30profiliem jaiet ara savadak pus gads sanak:D:D:D
jansons 23.07.08
vispar vajadzetu banu uz nedeļu ja ieej cita profilā!!!!
aigaigars 22.07.08
uzraxti kadam čiki riki bobi un busi ieksa vinja profila!!!!
aigaigars 22.07.08
mums daziem ir pardabiskas spejas es tava ar varu ieiet ja atlauj?
aigaigars 22.07.08
gribetu gan zinat:D
gapp 22.07.08
kā jūs vispār ieejat citu profilos?

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs