Jāaā'- ja tas čalis būtu bijis viens pats kādā vienvietīgajā gumijas laiviņā tad gan laikam viņam bikses būtu pilnas. Aizvilktu līdz Daugavpilij i nesajustu. Bet nu baigais cīkstonis...
nja noteikti interesanta sajuta kad tu 2h esi monstra vara uz udens vinja valstiba
Jā,pārāk ilgi iepriekšējais rekords nenoturējās.Vai tiešām likteņupē ir vēl lielāki monstri.Žēl,ka tā rekordu apstiprināšanas procedūra ir tik sarežgīta.Pēc mērīšanas,svēršanas un fotogrāfēšanas tādus lopus vajadzētu atbrīvot,lai veči baidās kvokus bāzt ūdenī:D.
nopietni?
kur tadu info atradi?
Jauns Latvijas rekords!!! 76.1kg 2.25m sams pie Kokneses
mja... beidzās degviela... :) Sākās Senu kalpu dziesmu klausīšanās utt... ;)
Cik es saprotu gapp ,ap diviem naktī beidzās degviela!
VE'CI.....VEEL VAR PIETEIKTIES UN IESKAITIIT DALIIBAS MAKSU TUSI'NAM BU'SNIEKA EZERAA!!!!!!!!!
Nevaru pievienot jaunu albūmu :(
zinu zinu un esmu pat loti slinks
Aigar
Pieradīsi slinkot un tāds arī paliksi! Slikta ieraža ir ļaunāka par smagu slimību.
aigars;Tu necieni savu dzimto valodu un tas jau ir slikti .......
man slinkums cakareties un raxtit garumzimes te bet diktatos utt man parasti ir 7.8.9
kam vajag tas te saprot:)
Aigar
Tevi skola sauc, esi pasācis galīgi nesakarīgi un bez garuma zīmēm rakstīt!
Ja Kāds zin par liepājas makšķerēšanas biedrības kordinātēm ļoti lūdzu nosūtiet tās uz e-pastu instruktor@tvnet.lv jo pats gribu kļūt par tās biedru!!!
es esmu kkados 20kuros tur datumos komandu sacensibas komanda 10cilveki un ir dalibas maxa!!!