nu davai ceru ka būs liels asaris vismaz 1 kg
MP paproveeshu tavu rotu ar :)
za to andža nolaida greizi alūksnē ;))
tā ierēcām pa tevi čalīt! par līdaku un pats zini ko ;)
aha gabi tas zandarts tev skaitās švaki ?? ;))
pie velna andž! ceru ka ar 10niece būs galā!
nu dzonis jau pats ar turaas uz striipas, labs piemeers aluuksnes saci!
MP-tas blekis iet labi, es veel vinam nokasiiju zalo kraasu, jo vinsh neizceelaas uudenii, loti maz vinu esmu meetaajis, laigan taa karote vareetu buut loti laba, vibraacija ir liela :) ne asakas! :) bez 10nieces maajaas neraadies :D
Lilastee vienmeer laivas ir uzvietas un pietiek visiem,vizmaz cik es esmu bijis,bet cope shvaka:(
mja bez ievas džoinis jau būtu uz lielā plosta ;)))
AK Lilaste 67700358 šeit mēs bijām ar clf! bij tak labi ne?
a ko juus dzoni apreecat, malacis Ieva :) dazreiz jau var paarshaut paar striipu :) dzonis rulllee :)
andž toč bleķotājs ;))) šajās brīvdienās moš 7dien sanāks laiks iemēģināšu tevis dāvināto bleķi!
Nav kādam koordinātes tam lilastes ezeram? :) laikam jau var mēģināt uzjautāt 1188...
Emij..Mazajaa Baltezeraa laivas var dabuut.Pats tur neesu bijis,bet dzirdeejis,kopsh apsimnieko Simsons sho ezeru,zivis gaajushas vairumaa..
ok ka tuvaakajaa laikaa aizstaigaashu, ka naaks kaads pasaakums virsuu kur tu buusi! es jau karotes protu izveeleeties :) es jau neesmu vobleru cieniitaajs, blekis, blekis :D
nu jā es jau ar valdos ;))) it īpaši tagad kad sieviņai mazais puncī =)
Emija - par laivu īri visticamāk atbildēs www.zl.lv vai www.1188.lv.
:)
lilastē toč var no rīta dabūt! ja kas iepriekšējā dienā uzzvani lai atstāj tev vienu!
_MP_ nu bet! Man jau ar meitene tur grožos, neļauj sist pa dullo visiem, kam es gribētu sadot. :)
Shaubos vai tu no Jansona,dabuusi tik aatri atbildi..vinjsh tad tikai tiko pamodies:)
Vikings - Atara ezers jau labu laiciņu ir privāts :(
Un ka ar laivām? vai ir iespējams rīta agrumā laivas kaut kur tut noīrēt? :)