atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Vikings 27.06.08
Andzha - pasākums igaunijā nenozīmē to, ka es nevarētu aizlaist forelēs. :)
Vikings 27.06.08
jurcix - nu bez tiem personas kodiem būs čakaris, savāc cik vari, es mēģināšu sarunāt lai pagarina vēl to termiņu.
andzha14 27.06.08
3nedelas nogalee ir pasaakums igaunijaa viking!
ps ko vinsh tur muld!
Vikings 27.06.08
jurcix - ok, sagaidīšu vēl Holbergu Valda atbildi un tad lemšu par iegādi.
andzha14 27.06.08
MP 10 ir ceturdiena... naakamajaa medeelaa uzreiz igaunija :) katram saavs staasts, tev piemeeram iz+50lvl pa kobinzonu :D vairaakums jau saka ka pats biji vainiigs ka uzleci virsuu, jo dzonis gribeeja abraukt! MP tagad izam ir virsuu blakusvaagis un blakusvaaga ratu vajadzeetu taa kaa iesveetiit, tu jau zini kaa Jansons+iz=MP atkal ielauztas ribas :D
Vikings 27.06.08
_MP_ visdrīzāk, ka jūlija vidus, 3 nedēļa.

andzha - nu ka stāstīja, ne tikai to, kā tu kokā rāpies, bet arī kā mēģināji atrast salveti, kur rokas slaucīt :)
jurchix 27.06.08
SPRO ir normaala štelle....es ar iepirku spoliiti no šamajiem domaaju ietesteešu.....nu zini straadaa labi...ražo laikam ASV...
maituputns 27.06.08
varētu kādu 10,11 jūliju...
maituputns 27.06.08
jā stāstīja gan ;))) andž man mājās daudz toletes papīru moš kādu līdaciņu iemaīsi??? barteris normāls! man zewa ar persiku smaržu ;)))
andzha14 27.06.08
MP nu nospraud tos datumus ka pie tevis roreles duram? :D joks:)
jurchix 27.06.08
VIKINGS!!! a bez tiem personas kodiem nevar!!!???? ja nee tad es nepaspeešu!!!!
Emija 27.06.08
:) nu jā to es jau saprotu :)ka ne vienmēr būs copes dienas :) Jūs te ieteicāt 3 Lilaste, mazais baltezers un dzirnezers..mēģināsim izveleties kādu no šiem :)
maituputns 27.06.08
SPRO -> wtf???? godīgi nekad neesu neko par tādu dzirdējis? ko ražo?
andzha14 27.06.08
b*e s**as :D ko jus reecat! :D jansons staastiija kaa es kokaa raapos?
maituputns 27.06.08
mja ir arī jāzin vietas utt.
viking moš varam kko sarunāt par vaidavu uz jūlija viduci??? man tad atvaļinājums un pa to galu daudz dzīvošos!
Vikings 27.06.08
Tagad jautājums zinātājiem:
SPRO inventārs ir labs, vai ļoti labs?
Vikings 27.06.08
andza - ta izdomāsim. Man no sākuma laiki jāsaplāno. Divas trakas regates vēl priekšā.
maituputns 27.06.08
alūksnē vislabākais bija tieši bija krastā, jeb precīzāk gar krastu ;))
gabis 27.06.08
Emij..ne vienmeer buus taadas dienas kad var atvilktie,ir ar tukshaas dienas:(ar to copee jaarenjkinaas:)
Vikings 27.06.08
Emija - es gan tiešām ieteiktu Lilastes ezeru, tur var arī smuki paķert raudas un līņus.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs