Andzha - pasākums igaunijā nenozīmē to, ka es nevarētu aizlaist forelēs. :)
jurcix - nu bez tiem personas kodiem būs čakaris, savāc cik vari, es mēģināšu sarunāt lai pagarina vēl to termiņu.
3nedelas nogalee ir pasaakums igaunijaa viking!
ps ko vinsh tur muld!
jurcix - ok, sagaidīšu vēl Holbergu Valda atbildi un tad lemšu par iegādi.
MP 10 ir ceturdiena... naakamajaa medeelaa uzreiz igaunija :) katram saavs staasts, tev piemeeram iz+50lvl pa kobinzonu :D vairaakums jau saka ka pats biji vainiigs ka uzleci virsuu, jo dzonis gribeeja abraukt! MP tagad izam ir virsuu blakusvaagis un blakusvaaga ratu vajadzeetu taa kaa iesveetiit, tu jau zini kaa Jansons+iz=MP atkal ielauztas ribas :D
_MP_ visdrīzāk, ka jūlija vidus, 3 nedēļa.
andzha - nu ka stāstīja, ne tikai to, kā tu kokā rāpies, bet arī kā mēģināji atrast salveti, kur rokas slaucīt :)
SPRO ir normaala štelle....es ar iepirku spoliiti no šamajiem domaaju ietesteešu.....nu zini straadaa labi...ražo laikam ASV...
varētu kādu 10,11 jūliju...
jā stāstīja gan ;))) andž man mājās daudz toletes papīru moš kādu līdaciņu iemaīsi??? barteris normāls! man zewa ar persiku smaržu ;)))
MP nu nospraud tos datumus ka pie tevis roreles duram? :D joks:)
VIKINGS!!! a bez tiem personas kodiem nevar!!!???? ja nee tad es nepaspeešu!!!!
:) nu jā to es jau saprotu :)ka ne vienmēr būs copes dienas :) Jūs te ieteicāt 3 Lilaste, mazais baltezers un dzirnezers..mēģināsim izveleties kādu no šiem :)
SPRO -> wtf???? godīgi nekad neesu neko par tādu dzirdējis? ko ražo?
b*e s**as :D ko jus reecat! :D jansons staastiija kaa es kokaa raapos?
mja ir arī jāzin vietas utt.
viking moš varam kko sarunāt par vaidavu uz jūlija viduci??? man tad atvaļinājums un pa to galu daudz dzīvošos!
Tagad jautājums zinātājiem:
SPRO inventārs ir labs, vai ļoti labs?
andza - ta izdomāsim. Man no sākuma laiki jāsaplāno. Divas trakas regates vēl priekšā.
alūksnē vislabākais bija tieši bija krastā, jeb precīzāk gar krastu ;))
Emij..ne vienmeer buus taadas dienas kad var atvilktie,ir ar tukshaas dienas:(ar to copee jaarenjkinaas:)
Emija - es gan tiešām ieteiktu Lilastes ezeru, tur var arī smuki paķert raudas un līņus.