nu ta uzreiz pateikshu ka man nepatiik ka kaads copi maitaa un citus apsaukaa, vis iipashaak draugus! ta tici man nebuus labi! pirmajaa pasaakumaa knapi nenotureejos, lai neievilktu vienam dzekam!
ta kaada jeega vinu net???
tur jau daudzi tavi comi taka diezvai kads kko atlaus mocities nu labi es te ta saku bet nav teikts ka kkas bus bet ja parasti visos paskumos dzer vaitad sis bus iznemums
mani tu nenobiedeesi :D dzekam patiik kashki uzsaakt?
nu ceru ka ja jo vairak jo labak nu protams ja nebusu lidz tam laikam ar kadu sakasijies bet centisos to nedarit
un turklaat es nemaz nezinu vai braukshu tur...
ne nu tad jau labi
labi labi nav ko baidit tevi ne vins briesmonis ne spekavirs
labi laikam starp mums viss kcik ok tad var mierigi iet gulet
nu to es izlasiiju! ja tu mani pa kkadu psihopaatu turi ta man loti zeel :( jo es taads nesmu savu muuzu uzsacis kautinu! un dzeerumaa nekaujos! kas vinsh taads?
nu tu toc neizklasiji es saku ja tu atbrauxi uz busnieka pasakumu un noteikti ka ganjau dzersiet ar nu tad jau var visadi sanakt
saprati?
nu vinsh ar visiem lecas cataa, kaads sakarsa tam ar mani???
ir tadi leti sudini tik nezinu kads labums no viniem vini nerote nu tie blue fox jau nav dargaki kkadi 90sant
nu tu saki man ka es nelasu ko raxta bet tagad tu nelasi es tev teicu ai paskaties veco postu!
nesaprotu kapeec man buutu jaalecas ar to cuki? es ar vinu neesmu runaajis un neko dariijis, ne vinsh man?
kaadas firmas rotins 00 maksaa 50 sanji to gan es gribeetu zinaat!
Diezvai!
jaaa
cukis ir cukimazi(cukis ir iesauka)
ja godigi ne a kas ir zinu ka salidzinosi baigi dargs black furry piem parasts 00rotins maxa 50sant(30ari) bet meps black furry 1.5ls ta ka zel ja panem lidaka
asariem arii labi!
Aigaigar tavaa albumaa tie pashi mazaakie rotinji ir blue fox?
pa ko tu runaa aigar, kaads cukis?