atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Nu no vienas puses tad normāli , bet no abām nevajag gan ! Vēl labāk a/m ar kondicionieri , klimatkontroli ....
andzha14 16.06.08
nezinu, man parasti patiik braukt priekshaa ar logu maksimaali nolaistu un roku aaraa
Ir mašīnām tāda lita kā kondicionieris , bet visiem redz nav un tad tavs kolegis visus logus autinam atver valā un rezultātu ilgi nebūs jāgaida , vari pamēgināt ... var gadīties ka pat tu bļodā kājas nevarēsi iemērk , kur nu vēl aliņu .. tableti caur trekteri varēsi sūkt :D
andzha14 16.06.08
tev gan veicas plaushu karsoni vasaras laikaa nokert :) ta labaak iemeerkt pludinu blodaa, ataisiit alinu un paseedeet istabaa :D
Nu ja tu nedēļu ar plauškarsoni gultā nogulētu diez vai nākošā dienā skrietu zivtiņas pērkona negaisa laikā ķert !
andzha14 16.06.08
kas tu pa makshkernieku ka tev no lietus bail? :D
Nu jau pārdomāju , biku pa vēlu un mākoņi arī tādi draudīgi izskatās !
andzha14 16.06.08
e olas, galu, siipolus un veel sho to :D domaa uzspeet uz vakara copi?
Nu baigi , ko ēdi ? ....:D.... Liepājā nekas nelīst , mākoņi tik savācās , bet slapjuma nav ! Domāju aizbraukt uz linīšiem , bet pārdomāju , bail no lietus :P
andzha14 16.06.08
nesenkaa Valmieraa nolija lietus un es tiko paeedu vakarinas :D
Nu saki ko , es ar ko pateiksu :D
andzha14 16.06.08
visi gan baigi runaatiigi ir...
maituputns 16.06.08
nu te nava moderators, tas ir acīm redzami, pēc tā kā tiek "ievēroti" foruma noteikumi, neviens netiek nolamāts utt. utpr.
andzha14 16.06.08
MP ieej draugos!
andzha14 16.06.08
tika jau piedaavaats ieviest kaadu moderaatoru no foruma biedriem!
Vikings 16.06.08
Interesanti, vai šai forumā ir kāds moderators jo tiešām sāk apnikt visi šie lamuvārdi.
Ja Jums tā visu laiku līs tad tā Ventspils pazudīs , kā Butnieka pils :D
aigaigars 16.06.08
nu es teicu ka mums nevajag jo visu laiku list labi cav
andzha14 16.06.08
un labak varees uudenii ieshluukt :D
aigaigars 16.06.08
zinu bet vis mani pa naktenieku nosauca :D:D:D lab lab tinos zinu ka esmu vainigs::D:D lab lab tinos

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs