atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

andzha14 16.06.08
teikumos kurus mees tev rakstaam nav neviens rupjs vaards! pa to padomaa! tavi biezaak lietotie vaardi b*e, nedi**s untt
aigaigars 16.06.08
baigi laimigi atkratijusies no manis:(
Atā !
aigaigars 16.06.08
labi tulit tixiet no manim vala braucu uz nakti linos ar nakteniekiem:(
aigaigars 16.06.08
nu labi es ta nevaru atlauties runat piem ar tevi bet ta nu gan nav ka nav naktenieki mums sen ir lietus un sodiena ra vel ir un nakteniekus var dabut
Iesagu gan Tev Aigar padomāt ko raksti, man sen vairs nav 15 gadi ! Nu ko tad Ventspils citos platuma grādos atrodās, lapu kaudzēs parkos jau noteikti ka viņi ir ....
aigaigars 16.06.08
nu un ko ta vis saka ka esmu nakteniex ja nezin kas notiek arpus liepajas ta lai neapsauka citus!:(
aigaigars 16.06.08
nez gan andz kapec es esmu tagad tads mosk tapec ka tu mani ......
aigaigars 16.06.08
nu labi kvai bet ta nu toc visur nav ka ir tikai smilsains piem mums vpili un ari daudz kur citur ir lietus un naktenieki lien ara
andzha14 16.06.08
aigar es tavaa vietaa padomaatu pirms splautu forumaa kas momentaa uz meeles, pie uudeniem vari pamatiigi atrauties! kaa tevi panem uz zoba taa uzreiz #@%$!& iesaku tev labi abdomaat kaa tu runaa ar citiem!
Kada vēl Tev Liepājā , tev TV majās nav , nu vismaz radio ?
aigaigars 16.06.08
nu ja tev ta ir liepaja ta nedirs par citiem piem man ta nav mes nakteniekus varam salasit
Drīzāk tārpiņi :D
andzha14 16.06.08
a tev tikai zivis zivis :D
Pats Tu esi naktenieks , zeme izkaltusi ka smilts vien tik put , zemnieki jau 2nedeļas atpakaļ brēca ka ražas nebūs !
aigaigars 16.06.08
ha ha
andzha14 16.06.08
ta jau vairs nav muusu probleema :D
aigaigars 16.06.08
nu nepiesauciet lietu mums jau v-pili nakteniekime pietiek
andzha14 16.06.08
vajadzeetu jau drusku, lai pa briivdienaam buutu labs laiks ;)
Nu cerēsim , cerēsim , ka lietutiņš nolīs arī !

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs