atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

jurchix 16.06.08
aaaaa....kaut ko taadu maniiju gan!!!!
andzha14 16.06.08
uzrakstos andzha ar lielu burtu!
jurchix 16.06.08
kaa tad to var izdariit!!!???
andzha14 16.06.08
taa kuram gudriniekam ienaaca praataa pieregistreeties ar manu niku???
Juuk 16.06.08
Piemēram 5 vimbas pirmo reizi atlaist atpakaļ ūdenī ir grūt, pats ešmu piedživojis. Galvā ir dažādas domas, aiznesīšu mājās, nožāvēšu, sasālīšu, iedošu kaimiņu Jankam, utt. Bet kad esi atlaidis vairākas reizes zivis atpakaļ tā ir kā pašsaprotama lieta. Ne zivis jātīra, ne jācep, jāžāvē un kaimiņu Janka ja grib zivi lai pats noķer. Nožāvēt paša vajadzībam un ja arī kāds labs draugs palūdz ka vajag zivis nav problēmu. Bet vajag arī atcerēties ka ūdeņus nevar kāst bezgalīgi. Ja no ūdeņiem kaut ko ņem tad kaut kas arī ir jādod pretī.
Viss, vīns cauri eju gulēt, ar labunakti.
jurchix 16.06.08
un taadi buus veel ilgi....post sovjet republik pilsoņi kuri ir tais laikos jau raduši pieiet un paņemt ,nevis straadaat un nopelniit....
Juuk 16.06.08
Es te nerakstīšu kā ziemā var līni paņemt. Bet var paņemt daudz, protams ja māk. Noķersi 30 līņus, pārdosi un varēsi "kost" vairākas dienas. Diemžēl ir arī tādi makšķernieki.
jurchix 16.06.08
nu makšķereet un saakt paardot ...tas jau buutu taakaa par traku...tad jau tas neatšķirtos no tiiklošanas, lai taisiitu biznesu!!!
es arii veel nekad neesmu nejeegaa ķeeris,kaut arii citreiz ir taada cope ka brekšus var savilkt maisiem....ņemu tik cik zinu ka apeediišu un viss...
Ar rokām izslāpušos līnus ziemā izķer un brīnās kur vasarā liņi palikuši !
aigaigars 16.06.08
ai labi toc jaiet gulet caw!
Jā nu 38 kg rudens butes nenoēdīs arī paliela gimene ...
Juuk 16.06.08
No ledus arī esmu līņus vilcis. Piemēram vienā dienā esmu noķēris 3 gab., ar mormišku. Ir gaļinieki kas neatļautiem paņēmieniem ziemā pat pamanās 30 gab pa dienu izķeksēt, vot tā ir cūcība.
aigaigars 16.06.08
ja un linu kersanas ari ne?
Nu jā , labākais spiningošanas mēnesis tagad ir februaris :D
aigaigars 16.06.08
nu ja kvai bet linis tikunta ir siltummilis es ari:D
Juuk 16.06.08
Man arī kad vēl nebija butēm norma noteikta savilkās jūrā 38 kg butes. Kad aizvedu mājās un lielāko daļu uzdāvināju kaimiņiem es pajautāju sev vai bija vērts tik daudz vilkt. Tagad paturu tik daudz zivis cik man pašam vajag. Nekad piemēram zivis neesmu pārdevis.
jurchix 16.06.08
nu kaads nu tur dižais izņeemums......pie muusu ziemaam peedeejaa laikaa....
aigaigars 16.06.08
nu zinu ka ker ari ta bet tas ir iznemums
jurchix 16.06.08
liiņus ķer arii zem ledus...ja kas!!!!
Juuk 16.06.08
Ne jau visas zivis stiepju mājās, piemēram šogad vienā copes reizē noķēru 26 vimbas, kā izvelku tā metu atpakaļ, mājās nepārnesu nevienu.

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs