aaaaa....kaut ko taadu maniiju gan!!!!
uzrakstos andzha ar lielu burtu!
kaa tad to var izdariit!!!???
taa kuram gudriniekam ienaaca praataa pieregistreeties ar manu niku???
Piemēram 5 vimbas pirmo reizi atlaist atpakaļ ūdenī ir grūt, pats ešmu piedživojis. Galvā ir dažādas domas, aiznesīšu mājās, nožāvēšu, sasālīšu, iedošu kaimiņu Jankam, utt. Bet kad esi atlaidis vairākas reizes zivis atpakaļ tā ir kā pašsaprotama lieta. Ne zivis jātīra, ne jācep, jāžāvē un kaimiņu Janka ja grib zivi lai pats noķer. Nožāvēt paša vajadzībam un ja arī kāds labs draugs palūdz ka vajag zivis nav problēmu. Bet vajag arī atcerēties ka ūdeņus nevar kāst bezgalīgi. Ja no ūdeņiem kaut ko ņem tad kaut kas arī ir jādod pretī.
Viss, vīns cauri eju gulēt, ar labunakti.
un taadi buus veel ilgi....post sovjet republik pilsoņi kuri ir tais laikos jau raduši pieiet un paņemt ,nevis straadaat un nopelniit....
Es te nerakstīšu kā ziemā var līni paņemt. Bet var paņemt daudz, protams ja māk. Noķersi 30 līņus, pārdosi un varēsi "kost" vairākas dienas. Diemžēl ir arī tādi makšķernieki.
nu makšķereet un saakt paardot ...tas jau buutu taakaa par traku...tad jau tas neatšķirtos no tiiklošanas, lai taisiitu biznesu!!!
es arii veel nekad neesmu nejeegaa ķeeris,kaut arii citreiz ir taada cope ka brekšus var savilkt maisiem....ņemu tik cik zinu ka apeediišu un viss...
Ar rokām izslāpušos līnus ziemā izķer un brīnās kur vasarā liņi palikuši !
ai labi toc jaiet gulet caw!
Jā nu 38 kg rudens butes nenoēdīs arī paliela gimene ...
No ledus arī esmu līņus vilcis. Piemēram vienā dienā esmu noķēris 3 gab., ar mormišku. Ir gaļinieki kas neatļautiem paņēmieniem ziemā pat pamanās 30 gab pa dienu izķeksēt, vot tā ir cūcība.
ja un linu kersanas ari ne?
Nu jā , labākais spiningošanas mēnesis tagad ir februaris :D
nu ja kvai bet linis tikunta ir siltummilis es ari:D
Man arī kad vēl nebija butēm norma noteikta savilkās jūrā 38 kg butes. Kad aizvedu mājās un lielāko daļu uzdāvināju kaimiņiem es pajautāju sev vai bija vērts tik daudz vilkt. Tagad paturu tik daudz zivis cik man pašam vajag. Nekad piemēram zivis neesmu pārdevis.
nu kaads nu tur dižais izņeemums......pie muusu ziemaam peedeejaa laikaa....
nu zinu ka ker ari ta bet tas ir iznemums
liiņus ķer arii zem ledus...ja kas!!!!
Ne jau visas zivis stiepju mājās, piemēram šogad vienā copes reizē noķēru 26 vimbas, kā izvelku tā metu atpakaļ, mājās nepārnesu nevienu.