Es pat nezinu cik kg esmu jūras zivju savilcis ???? jā, bet gimeni ar to nepabarosi :D
nu kur ta lini var februari dabut cucene vai ar barosanu panakts?
nu man labpatiik domaat ka katra zivs jau ir garšiiga ...tikai jaaprot to pagatavot!!!!
man pašam ir dažas receptes....liinim,zandartam,liidakai un forelei....bet breksi parasti kuupinu peec sava vecteeva receptes!!!
aigar es jau rakstīju - makšķerēju vairākas reizes nedēļā. Tas jau nav daudz, gads jau vēl nav pat pusē. Pirmo līni piemēram šogad noķēru 3. februārī.
nu ja visas zivis ir labas dazi pat atziostas ka ir galinieki nu tad saxim vel atzities ka esam maliki?
Jā , nu līnis kūpināts , lūk tas ir labs !
nu nezin vai ar copeešanu vien ģimeni pabarosi......un ja arii tad kaads saaks lamaat par GAĻENIEKU ...kaapeec tik daudz zivis stiep maajaas :D
nu psc kur tu tik daudz vari nokert ? dizais zivju aizstavis atradies saki ka visi ir maliki un galinieki bet pats jau 60linis esi majas savacis
kur tik daudz var nokert?
Ja darbs traucē copei tad jāmeklē ir cits darbs(šutka).
Man cope ir dzīvesveids nevis vienkārši hobijs.
Ja Tev darbs traucē makšķerēšanai , tad jāmaina darbs !:D
Nu 60 ar kapeikām. Līnis man ir zivs Nr. 1. Nākošais ir breksis, tad vimba. Līdakas ķeru tikai tad kad uz pludu neņem nekas.
juuk ...a kaa tad ar šepti!???? es buutu laimiigs ja vareetu tik bieži tikt pie copenes!!!!!!!!!!
kas tu njau sogad esi 60linus nokeris?
man ari ja kupinata:) un nav pasa kerta zel apest ko pats keris:(
Es mājās nesu šādas zivis - līdakas(šogad vienu paturēju), vimbas(šogad kādas 50 gab.), līņus(nu biki vairāk kā vimbas), asarus, brekšus(šogad pamaz, bet sezona vēl tikai priekšā). Makšķerēju vismaz 2-3 reizes nedēļā.
Breksiem es ribas izgriezu un uzcepju ..... tad jau nu rudens bute ir delikatese (vismaz man ) :D
man banans:D tomatam ar nav vainas:D
nu jaa taas asakas jau arii man kriit uz nerviem ....taapeec siikaas cenšos paartikaa nelietot, bet lielai jau ir vieglaak tikt pie gaļas jo kauli lieli.
Tas tas pats , kas Tev vairāk garšo banāns vai tomāts ?