atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

Vimbu uz grunteni nebus tik viegli dabūt, es gan viņas tik pie moliem ķeris esmu , a brekši , nu sūdzēties reti kad sanāk ...
aigaigars 16.06.08
tu doma ka vini visur ir visur var nokert
a cik talu jamet lai ceretu ka tada panem un uz ko
Bet nu jau viņas iet dziļāk jūrā un tad pienāk zebras(vimbas jūras) , brekši ....
aigaigars 16.06.08
nu zel gan baigi gribejas aizsaut kadu dieninju
Ar tām butēm , tagad grūti izspriet vienā dienā ir kā trakas , pēc divam dienām sadzet udeni pie krasta un nekā!
aigaigars 16.06.08
mu labi labi bet ka savadak zuti saukt ja ne par cusku un lucitis negis un vedzele nav nekas lkabax
Tu ta kā mana omīte sāci laist :D Čūskzivi vēl neesmu noķēris , bet Gata kors esot kaut ko līdzīgu noķēris...
aigaigars 16.06.08
eu roli kas tagad visp notiek ar copi jura no krasta butu verts braukt un ceret uz kadu busu cupinju?
aigaigars 16.06.08
ne es vnk uzzinaju ka tev visas cuskzivis interese copet:)
Nesapratu ko Tu Aigar gribēji pateikt , Tev nošīm zivīm ir bail ?:DDD
Starp citu pludmalē man nepatīk , tā kā no moļa vai kanālos .... tā smilkts visas spoles čakarē ...
aigaigars 16.06.08
:D
jurchix 16.06.08
taadaa ziņaa juuraa labi....praktiski nav kur norat pričindaaļus, un juuraa zušot man labaak tiik.....kaa jau pludmalee....alus,desiņas,grils un meitenes.....MMMMM!!!!
aigaigars 16.06.08
kas ta tu zalkti un odzi ar ker?:D
tev jau visas cuskveidigas zivis patik(vedzeles zusi)
Nu jā , es jau arī zušu ķērājs esmu , zinu , kas un kā ....
aigaigars 16.06.08
tur tev piekritu ka tur daudz visadu sudu biezi ir gadijies pat gruntenei svinu noraut:(
jurchix 16.06.08
bieži jau naakaas tos brangaakos palaist ,jo taa ir upiite kura savu lolojumu tik viegli neatdod.....daudz visaadu čakaarņu kur zutim iemukt un satiities!!!
OOO, tad varētu būt (bet varētu arī nebūt) , vislabāk ja būtu rakstīts Made in USSR (eksporta variants) !
aigaigars 16.06.08
krieviski!
raxtits cena un cccp :D
Jā brangi gan ! Ja tāds paņem , labi (viegli )nav ....

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs