jurcik naw taka pa dargu kadi 7ls 1aa reize baribam wien?
AIGAR tu taa streso itkaa raķeti buuveetu.......es jau tev esmu staastiijis par bariibaam ko un kaa!!!! ņem tik un straadaa!
kaņepe labi strādā un maksā
breksis ir kaartiigi jaapiebaro, liinis nee, bet uz liinu lielaakas iespeejas dabuut naakamajaa dienaa, es tev ieteiktu sabeert pirmajaa dienaa kombikormu un naakamajaa meeginaat kert un iebeert tur saldo! saakot no 1,5ls-17ls
ieej bodee paņem SALMO BREKS 2GAB, SALMO UNIVERSAL 2GAB SAMAISI UN BUUS OK!!! KO PERIES!!
pa tiem sprakumiem cik daudz 1a reize(diena) mest?
aha tadam pardewejam kas tur tikai naudas del starda gan jega kko prasit winas jau neko pasas nezina!
nu uzrakstiija jau tev visu pa bariibam, ko tu nesaprati?
ir jau ir daudz un par to liels paldies!
nu es newelos expermentet jo uz to wietu labi ja 2reizes gada brauxu tapec newaru atlauties expermentet wajag parbauditas wertibas!
da kapeikas maksā un paprasi pārdevējam lai bik pastāsta kautko nu tev takš mute ir paprasi!!!!!!!
atkariibaa kaadas kvalitaates bariiba! atkariibaa kaadai zivij!
nu tak panem un exspermentee, paskaties cik daudz jau mees tev uzrakstiijaam
kur copes bode? tur ar tadu pardod domaju kada lielweikala? a cik wiena reize mest un cik iepakojums maxa?
da džekiņ !!!!!!ieej copes bodē paprasi spraukumus un jauc tā pat kā barību!!!!
parasti jau ir tā - jo ilgāk gatavojas, jo mazāk noķer... a kad impulsīvi kkur aizbrauc (vislabāk, ja vēl mājās kko aizmirst), tad ķeras pa pirmo! :)
es jau wel trakak neka marex!
kur tos spakumus war dabut nekur neesmu redzejis un cik liels iepakojums pa cik un cik wiena reize mest iexa?