mja tikko džonim piegriezu - karoč viņš šodien dabūjis līdaku kaut kur 1 kg, bet viņa neaizvilka līdz ieskaitei, jo tur ieskaitīja no 60 cm! andža un lencis ar pa vienai sīkai dabūja! lielākā zivs vakar toč bij tā 3 kg līdaka! katrā ziņā ļoooti švaka cope alūksnes ezeram!
Andza jau maajaas..,redzeeju draugos.lv seez,tad cjau tulinj te naaks ar zinjojmu:):):)
vakrdien šiem čābīgi! lielākā līdaka no visiem dalībniekiem esot bijusi pāri 3 kg!!! kaut kādas mazās laikam lencim bij! cik nopratu andža un džonis sausā! šodien piezvanīšu!
Nu kaa tur aluuksnee muuseejiem???MP neesi zvaniijis???Es tikai vakar aprunaajos..
sodien es personigi sausa ,bet blakus vecis nokerta karusu un lini
krasta kadus 10m no winam
bet kur ta tu seedi kad copee...ja ne pie copeneem!!!!???
wakar biju aiz tas bedres un tur ar barotawam dabuju sapalinu raudu un kisus sapals tads ka waretu barotawa iesprust
nu ja sedetu kjlat copenem tad butu daudz wairak
lab lab sapalins wisp newaretu iesprust bet daudz jau netruxt
NU KĀ GĀJIS....KAS JAUNS.....!
KĀPĒC NEVIENS NEKO NESTĀSTA FORUMĀ!!!!!????
Kāds ir bijis Juglas ezerā kas tur labs darās...???
nu ja...šis meenesis ir galiigi aizņemts....visu laiku pa mežiem vien....pat ģimenei iisti laika nepietiek!!!!!!!!!!!!!!
OOOOO..NĒĒĒ!!!...es biju domaajis kaut kad naakam mēnes kad varees ar laivaam dragaat!!!šis meenesis man ir ciet!!!!
KAD UN KUR!? var jau buut ka kaadu mirkli vareešu izbriiveet!
tu uz copi brauksi? sudsw ar smurguliem
ES I VENTIŠ!!!! un man jau taa armija.....apmaaciibu laiks,jaapmaaca kaujinieki....un visas taas plaanošanas...bla bla bla!!!!!besii aaraa!