mp ATSUUTI MAN SAVAS MAAJAS ADRESI APEE UZ DRAUGIEM.LV
nu kaa es tev ieteiktu, panem normaalus koku blakus un sliipi uzsit deeliishus virsuu un ielaid iekshaa uudenii, galos zemee iesit mietus un pie tiem piesien stuurus ja laipa shuupojas, bet ja uztaisa normaalu laipu ar pareizu celtspeeju, ta kaap uz stuuriem un nezsliiks bez visas piesieshanas
neta ir kāda vieta kur var kaut ko pasatīties pašpikot jo pieredzes milzīgas nav, bet esam vairāki un gan jau kopā saliekot galvas kaut ko izdomātu
nu ja 50cm ta tikai un vieniigi jaataisa peldoshaa! neuzcelsi tu taadu laipu kuru ledus nesalauziis taadam uudensliimenim celoties! var arii koku izmantot pa laipas ceeleeju!
Galīgi nepiekrītu ka peldošās laipas ir nestabilas!
Ir tādas pie kurām var atsiet jahtas un kuterus, tākā nekā nestabila tur nav.
Sarpcitu pēdējā laivu izstādē bija pat vairākas firmas kas piedāvāja...
Ja ar finansēm tā pašvakāk tad meistaro pats no tukšām mucām, stabilitāte tad gan paša ziņā :)
Tieši līmenis paceļās par kādiem 50cm.
nu tas iespeejams taadeel ka nemaaceeji pareizi nostiprinaat:)
nu bet aptuveni pa cik cm pacelas tas limenis?
Uzkāp augstāk par pamatlīmeni no krasta. Bet peldošā laipa nebūs, ļoti nestabila? Ir bijusi pieredze ?
tev nekas cits neatliek kaa celt peldosho laipu! ja tik loti staigaa liimenis... tas ir vinsh uzkaapj augstaak no pamatliimena pa 3m vai dziluma zinaa?
Sveiki! Netaisu jaunu tēmu, jo tē baigi vārās ja uztaisa jaunu tēmu u.t.t. MANS JAUTĀJUMS- Ir vēlme sakartot viena ezera piekrasti, un vel domā uzcelt laipu. Bet problēma ir tā ka ezers ir tā saucamais staigājošais, udens līmenis pavasari atšķirās par kādiem 3metriem. Ko iesakat darīt vai kādam ir bijusi saskarsme vispār ar laipu taisīšanu?
MP atsuuti man savas maajas adresi apee! UZ DRAUGIEM.LV!
ja pareizi atceros ta drusku kkaadas raudinas dabuuja
Kad uzdevu jautājumu šis atslēdzās :(
MAREX UŪŪ..... ????
mjāa...kaut kā nedzird atskaiti no MAREX !!!!!!!!
ja neshaubos colgate total 12 :D
es ar peedeejo reiz ar zobupastu tiiriiju, taas pashas pastas jau ir...
pats ar esmu ar zobupastu tīrijis nav ne vainas
pats miilu blekus un zinu sho probleemu
ar ruusu, ja negribi saskaraapeet ta ar ruusas noneemeeju! ja nee ta ar smilshpapiiru
absorbeejumu-ja negibaas rokas iipashi smeereet ta cilit bang, pats laigan to nelietoju, bet nemu lupatinu un parstaas pastas un nopuleeju