atgādināt paroli atcerēties

Ienāc ar Draugiem.lv profilu

Vienkārši runājam par visu ko!

jansons 29.04.08
nu hvz man jau skiet ka ar vadu labāk!!! nu jā ir savi plusi un mīnusi abiem !!!!!!
ar vadu,pirku 689lv, bet tagat tikai sapratu ka vajadzēja pirkt ar kāju
andzha14 29.04.08
nu domaaju ka jaa, tev vinsh kipa pie deela jaapievelk ja? taa kaa carpam bija
jansons 29.04.08
kāda tad tev tā eholote ir ar vadu vai kāju????
Man jau komplektā nāk stiprinājums pie laivas( starp citu andzha14 pie tavas var piestiprināt?), es biju domājis cietais savienojums
andzha14 29.04.08
ir nopeerkams speciaals stiprinaajums pie laivas!
jansons 29.04.08
bik nesapratu tavu jautājumu!!!!
Ar eholoti daudz maz tiku skaidrībā, tagad jādomā kā viņu ērtāk savienot, moška kāds var pateikt. Jo viņa vairāk domāta piestiprināšanai pie laivas, nevis pārnēsājama
andzha14 29.04.08
GatiRie tu brauc????
jansons 29.04.08
jĀ MRX atbildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
maituputns 29.04.08
mja tip tovo =))
maituputns 29.04.08
runājot pa humminbird - šitais ir labs modelis, jo tam ir dual beam's, respektīvi divi stari, kas precīzāk lasa gultni! laba štelle
jansons 29.04.08
SE MP LIMITED EDITION:))
andzha14 29.04.08
mrx tu uz pasaakumu brauc?
marex1 29.04.08
MaituPutns kāds tad tev modelis?
maituputns 29.04.08
nezinu es sev tagad niopirku sonyericsson un joprojām saku ka šie telefoni sit pušu visiem! nekas nebremzē, piebāzts ar visādiem verķiem arī GPS, tur office failus var lasīt, e-mail ar pielikumiem, ir touchscreen utt. utpr.
par GPS atsevišķi saku ka manta ļoti laba- it sevišķi savienojumā ar eholoti! zinu ka pat eagle laikam bija eholotes ar iebūvētu GPS! ar eholoti atrodi bedres kantes utt, atzīmē gps koordinātes, pēc tam vari braukt pa punktiem! zināmā mērā izveido ezera gultnes karti! pēc copes iekačā visu kompī, nākošreiz vari atkal ņemt līdzi! veidojas ezeru kartotēka!
Vēl viena adrese www.nokia.lv. ...
jansons 29.04.08
dažos telefonos iebūvēts dažiem jāpiepērk!!!!!!
zigus 29.04.08
Paldies par atsaucību.Mačotājiem- ne asakas, pārējiem -arī.
jansons 29.04.08
e50 ir baigi piepičkāts visādiem brīnumiem ja tev vajag telefonu vienkārši lai zvanītu sūtītu sms tad e50 nebūs tas piemērotākais bet ja gribi kādus dokumentus vēl telefonā palasīt vai kādu citu ofisa funkciju izmantot tad jā normāls viss atkarīgs no tā kā izmantosi viņu

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!

Ja reģistrēsies, arī Tu varēsi piedalīties portāla CopesLietas.lv aktivitātēs!

reģistrēties

skaidrs