nu hvz man jau skiet ka ar vadu labāk!!! nu jā ir savi plusi un mīnusi abiem !!!!!!
ar vadu,pirku 689lv, bet tagat tikai sapratu ka vajadzēja pirkt ar kāju
nu domaaju ka jaa, tev vinsh kipa pie deela jaapievelk ja? taa kaa carpam bija
kāda tad tev tā eholote ir ar vadu vai kāju????
Man jau komplektā nāk stiprinājums pie laivas( starp citu andzha14 pie tavas var piestiprināt?), es biju domājis cietais savienojums
ir nopeerkams speciaals stiprinaajums pie laivas!
bik nesapratu tavu jautājumu!!!!
Ar eholoti daudz maz tiku skaidrībā, tagad jādomā kā viņu ērtāk savienot, moška kāds var pateikt. Jo viņa vairāk domāta piestiprināšanai pie laivas, nevis pārnēsājama
jĀ MRX atbildi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
runājot pa humminbird - šitais ir labs modelis, jo tam ir dual beam's, respektīvi divi stari, kas precīzāk lasa gultni! laba štelle
mrx tu uz pasaakumu brauc?
MaituPutns kāds tad tev modelis?
nezinu es sev tagad niopirku sonyericsson un joprojām saku ka šie telefoni sit pušu visiem! nekas nebremzē, piebāzts ar visādiem verķiem arī GPS, tur office failus var lasīt, e-mail ar pielikumiem, ir touchscreen utt. utpr.
par GPS atsevišķi saku ka manta ļoti laba- it sevišķi savienojumā ar eholoti! zinu ka pat eagle laikam bija eholotes ar iebūvētu GPS! ar eholoti atrodi bedres kantes utt, atzīmē gps koordinātes, pēc tam vari braukt pa punktiem! zināmā mērā izveido ezera gultnes karti! pēc copes iekačā visu kompī, nākošreiz vari atkal ņemt līdzi! veidojas ezeru kartotēka!
Vēl viena adrese www.nokia.lv. ...
dažos telefonos iebūvēts dažiem jāpiepērk!!!!!!
Paldies par atsaucību.Mačotājiem- ne asakas, pārējiem -arī.
e50 ir baigi piepičkāts visādiem brīnumiem ja tev vajag telefonu vienkārši lai zvanītu sūtītu sms tad e50 nebūs tas piemērotākais bet ja gribi kādus dokumentus vēl telefonā palasīt vai kādu citu ofisa funkciju izmantot tad jā normāls viss atkarīgs no tā kā izmantosi viņu